Българската волейболна звезда Матей Казийски и ЕнБиВи (Верона) претърпяха 3-а

...
Българската волейболна звезда Матей Казийски и ЕнБиВи (Верона) претърпяха 3-а
Коментари Харесай

30 точки на Матей Казийски не помогнаха на Верона срещу Модена

Българската волейболна звезда Матей Казийски и ЕнБиВи (Верона) претърпяха 3-а поредна и общо 13-а загуба в италианската Суперлигага, откакто отстъпиха вкъщи на гранда Лео Шуус (Модена) с в мач от предпоследния 21-и кръг на постоянния сезон, игран късно нощес в зала " ЕйДжиЕсЕм Форум ".

Така Верона е 9-и във краткотрайното класиране 22 точки след 7 победи, 13 загуби и мач по-малко. В последния 22-и кръг на постоянния сезон момчетата на Радостин Стойчев ще гостуват на Киоене (Падуа). Срещата е в неделя (7 февруари) от 19,00 часа българско време.

Матей Казийски изигра приказен мач за Верона и бе над всички със страхотните 30 точки (4 блока, 3 аса, 59% успеваемост в офанзива и 38% положително посрещане), само че и неговите старания не бяха задоволителни за триумф. Националът Аспарух Аспарухов влезе за малко във втория гейм за домакините, само че не съумя да означи нито една точка.

За Модена Лука Ветори (42% успеваемост в атака) и Драган Станкович (2 блока, 2 аса и 56% успеваемост в атака) осъществиха 15 и 14 точки за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР