Българската верига за търговия на бързооборотни стоки Фантастико инвестира 63

...
Българската верига за търговия на бързооборотни стоки Фантастико инвестира 63
Коментари Харесай

Фантастико инвестира 63 милиона лева и наема 150 служители в два магазина

Българската верига за търговия на бързооборотни артикули " Фантастико " влага 63 милиона лв. един нов и един реновиран магазин в София, като в двата обекта ще бъдат отворени 150 работни места.

Новият се намира на бул. " Г.М. Димитров " наоколо до хотел " Вега ", а вторият - на бул. " Черни връх ", като и двата ще отворят порти през есента, оповестяват от компанията.

Обектът на " Г.М. Димитров " ще бъде един от най-големите за веригата, като той ще е ситуиран на над 10 000 квадратни метра разгърната повърхност. Там са планувани и повече от 150 места за коли, като ще има и станции за зареждане на електрически автомобили.


" Фантастико " отваря най-големия си магазин в столичния квартал " Младост "

Компанията влага 11 милиона в обекта

Инвестицията в новия магазин е в размер на 39 милиона лв., като проектите на веригата са там да бъдат наети 100 души. В допълнение към него ще бъдат отворени още аптека, бюро за застраховки и други обекти.

Магазинът на " Черни връх " се намира наоколо до Околовръстния път. Той е освежен, като площта му е разширена и в този момент ще бъде ситуиран на 4090 квадратни метра. Към него ще бъдат построени 91 места в затрупан паркинг и в допълнение над 150 паркоместа на открито.

Вложенията на " Фантастико " в него са в размер на 24 милиона лв., като се чака там да бъдат отворени 50 спомагателни работни места. Към обекта ще има още аптека, химическо почистване и магазин за техника " Зора ".

Веригата работи на българския пазар от 1991 година, като все още има 41 магазина в София, Елин Пелин и Кюстендил. Служителите й са над 3000.


" Фантастико " влага 7 милиона лв. в нов магазин отвън София

Създаде 70 работни места
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР