Българската технологична компания ScaleFocus („Скейл Фокус“) отвори нов развоен център

...
Българската технологична компания ScaleFocus („Скейл Фокус“) отвори нов развоен център
Коментари Харесай

ScaleFocus отваря нов развоен център във Варна


Българската софтуерна компания ScaleFocus („ Скейл Фокус “) отвори нов развоен център във Варна. До края на 2018 година се възнамерява да бъдат открити още 20 нови работни места, а до края на 2019 година – още 40. „ Клиентите на компанията, които имат потребност от разработки на SAP артикули, са подготвени да поверят своите планове на ИТ експерти във Варна “, съобщи господин Пламен Цеков, изпълнителен шеф на ScaleFocus, на събитието във връзка откриването на новия офис, на което специфичен посетител бе кмета на морската столица, господин Иван Портних.

Изборът на града е резултат от големия приток на искащи претенденти за работа във Варна. По време на откриването на последния център за разработки на ScaleFocus в Бургас, доста от посетителите били точно експерти, изявили предпочитание да работят от морската столица. Компанията има за цел, посредством наличието си в града, да усъвършенства и обогати локалната ИТ екосистема със познания и към този момент насъбран опит. Затова се търсят софтуерни инженери с хетерогенен опит и умения.

“Събитията се развиха толкоз стремително бързо след основаването на другия ни морски офис, че не можехме да си поемем мирис. Изключително сме въодушевени, че срещнахме и приехме във към този момент големия екип на Скейл Фокус такива същински ИТ гении.”, показа Пламен Цеков. „ ИТ промишлеността може да задържи гениите в България “, безапелационен е той. „ Целта ни е да „ внесем “ в България високотехнологични планове от целия свят, а не противоположното – да „ изнасяме “ ИТ експерти в чужбина “, обобщава изпълнителния шеф на ScaleFocus.

„ Скейл Фокус работят с визия и мащаб, като прелестно съчетават капацитета на пазара с качеството на гениите в България. Аз имам вяра, че работейки по последните SAP технологии новият им екип във Варна ще е изцяло квалифициран както за локални, по този начин и за интернационалните планове с най-високо равнище на осъществяване “, показа Радомир Миланов, изпълнителен шеф на SAP България.

От ScaleFocus са поканили своите чиновници, които желаят да сменят сегашното си местопребиваване, да работят от Варна. Компанията оказва помощ на всеки искащ с процеса по релокация. Близо дузина са показали интерес, а някои от тях към този момент работят от морския офис.

Варна е четвъртият развоен център на ScaleFocus след София, Пловдив и Бургас. Градът притегля от ден на ден вложения на софтуерни компании с удобната си бизнес среда.

Скейл Фокус е софтуерна компания, разрастваща научноизследователска и развойна активност. Компанията работи по съвременни инженерни способи и е снабдител за внедряване на ИТ услуги и нововъведения. Над 400 експерти работят за към 200 плана от целия свят. Компанията е отличена в категории „ Най-иновативно офисно пространство за 2018г. “както и „ Най-добър научноизследователски и развоен център за 2018 “ в годишните аутсорсинг награди, проведени от Българската аутсорсинг асоциация и БАСКОМ.

Като пазарен водач в бранша за прибавен бизнес програмен продукт, SAP оказва помощ на компании от всички промишлености и от всевъзможен мащаб да оперират по-успешно. От административния офис до заседателната зала, от склада до магазина, от настолния компютър до мобилното устройство - SAP въодушевява хора и организации да работят дружно по-ефикасно и да употребяват бизнес процесите по-ефективно, с цел да бъдат постоянно няколко крачки пред конкуренцията. Приложенията и услугите на SAP дават опция над 404,000 клиенти да оперират доходно, да се приспособяват съответно и да порастват непрекъснато. За повече информация, апелирам посетете www.sap.com/bulgaria.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР