Българската театрална постановка “Вражалец, която трябваше да зарадва зрителите в

...
Българската театрална постановка “Вражалец, която трябваше да зарадва зрителите в
Коментари Харесай

Българската театрална постановка “Вражалец” няма да се състои

Българската театрална режисура “Вражалец ”, която трябваше да зарадва феновете в три македонски града при започване на февруари, няма да се състои.

 

Гостуването на едни от най-популярните български артисти бе по самодейност и финансиране на Фондация Българска Памет и Министерството на външните работи на Република България и трябваше да се играе на 1, 2 и 3 февруари в Битоля, Щип и Струмица.

 

“Вчера следобяд в границите на няколко минути получихме две вести от залите в Щип и Струмица за едностранно преустановяване на договорите за събитието, заради зародили механически проблеми на територията на театрите, свързани с електрическата система, покривната структура и отоплението, които не разрешават провеждането на събитие там.

 

Свързахме се и с битолския спектакъл, откъдето не получихме изрично позитивен отговор, че представлението може да се организира по проект. Така, за жалост, постановката “Вражалец ” няма по какъв начин да гостува в Северна Македония на този стадий ”, споделят от екипа на Фондация Българска Памет.

 

Организаторите са безапелационни, че желанието им да зарадват и ухилен хората в Северна Македония с посещение на български спектакъл остава и ще създадат всичко допустимо да осъществят концепцията на идващ стадий.

 

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР