Българската супергрупа представя страната ни на конкурса в Италия през

...
Българската супергрупа представя страната ни на конкурса в Италия през
Коментари Харесай

Българската група Intelligent Music Project ще представи България на "Евровизия" в Италия догодина

Българската супергрупа показва страната ни на състезанието в Италия през май идната година с песента Intention. Вокалистът на Rainbow, Рони Ромеро, е в състава на българското присъединяване

„ Българска национална телевизия ще продължи традицията за присъединяване на България на най-престижния музикален конкурс в Европа.

Много сме щастливи, че през днешния ден още веднъж се завръщаме на сцената на несъмнено най-голямото музикално съревнование на Европа. За нас е горделивост и чест да осъществяваме тази година за повторно в публично-частно партньорство нашето присъединяване - в тази ситуация с Intelligent Music Project и с господин Врабевски. Това сподели генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков на конференция при представянето на българския участник на песенния конкурс „ Евровизия " в Италия през идната година.



Емил Кошлуков (генералният шеф на БНТ)

Той изрази вяра, че този модел на съдействие ще се затвърди и ще бъде сполучлив. „ Смятам, че сме избрали ария, музика и жанр, които са в стилните трендове, които ще дадат късмет и опция на България да се показа почтено ", сподели още генералният шеф на Българска национална телевизия.

Създател, продуцент и създател на всички текстове и песни на Intelligent Music Project е доктор Милен Врабевски, който показа плана си. Този план съществува от повече от десетилетие и в него са взели участие изключителни звезди като Джон Лоутън, Саймън Филипс, Джоузеф Уилямс, Джон Пейн, Нейтън Ийст, Тим Пиърс, Карл Сентaнс и Рони Ромеро, който Врабевски дефинира като „ най-хубавият глас в света сега ". Той уточни, че с екипа си повече от 10 години работи на най-високо, международно равнище и самият факт, че рок величия от сходен сан са били част от Intelligent Music Project и са припознали себе си в музиката им, приказва за безкомпромисния професионализъм, който постоянно са влагали и ще вложат и в този момент с присъединяване си в състезанието.

„ С оглед утвърждаващата се наклонност за завръщане на рок музиката на европейската и международна сцена, с нашите сътрудници от Българска национална телевизия имаме вяра, че този интернационален, само че в основата си изцяло български план, работещ напълно за името на България по света, ще показа повече от сполучливо страната ни на идната „ Евровизия ". Ще покажем пред света, че в България може да се прави музикален план на международно равнище ", съобщи Врабевски.

По думите му „ Евровизия " постоянно е била причина за обединяване на нацията, а задачата на неговия план е точно обединяване на българите. „ Приемам това като идея. Обединението е в основата на дългогодишните ми вложения в народолюбиви вложения освен за българите в България, само че и за българите в историческата ни диаспора. Още един доста значим аспект е възпитаването на добър усет у подрастващите ", сподели още Врабевски.



доктор Милен Врабевски (продуцент и автор)

Той показа и участниците в плана Intelligent Music Project. Рони Ромеро дефинира като „ същинска рок звезда и легенда, един от най-активните вокалисти в света сега " и изрази вяра, че точно той ще изведе Intelligent Music Project на финала на състезанието. От година и половина той е пълноправна част състава на плана като негов фронтмен.

Стоян Янкулов-Стунджи ще взе участие в „ Евровизия " за трети път, като в плана се включва с барабани. „ Той е нашата емблема и нашият амулет ", съобщи Врабевски.
Бисер Иванов е китарист на международно равнище, чийто гений и умения са приети от доста международни звезди. В състава на плана е от четири години.

Славин Славчев е вокалист и барабанист. „ Той е индивидът, на който давам на концерти да пее най-трудните партии ", уточни Врабевски.
Иво Стефанов е музикален продуцент на Intelligent Music Project и кийбордист. „ През него е предходна всяка нота, всеки звук в албумите. Отговаря за качеството на всичко, което вършим, в това число и в този момент, на „ Евровизия ", изясни Врабевски.

Димитър Сираков е басист на групата и е измежду най-новите й попълнения.
Борислав Мудолов-Косатката е индивидът, който доста оказва помощ да се развие едно парче до към този момент приключено произведение на международно равнище.

Музиката и текстът на песента, с която ще бъде показана страната ни, са на Милен Врабевски. Тя ще бъде показана през декември и ще дава отговор на упованията на високата публика на надпреварата. „ Тя слага въпроса за персоналната вътрешна битка на всеки един от нас с остарелите модели за религия и държание, които ни дърпат обратно. Песента насочва обръщение съответно и към родители и учители - да не учим децата си да живеят в саксия, а да излязат от клетката на тази сигурност и да не стопират поривите си към себереализация. Има народен детайл, който демонстрира отношението към района, бита и културата. Заложили сме на емблематичност в стила, която доста подхожда на характера на надпреварата, тъй че акцентът не е върху черти от националния фолклор, само че незабавно си проличава стилът на Intelligent Music Project ", изясни Врабевски.

Видеото ще бъде показано с малко турне в пет български града - Благоевград, Пловдив, Търново, Русе и Стара Загора.



Рони Ромеро (вокалист на Intelligent Music Project)

Рони Ромеро съобщи, че за него е голяма чест да взе участие като български представител в състезанието „ Евровизия " и благодари за гласуваното доверие. „ От три години се усещам на половина българин, София ми е съвсем втори дом. Аз по този начин разбирам това съревнование - съгласно мен „ Евровизия " не е въпрос на това от кое място си, а да представиш възприятията, които изживяваш в тази страна ", сподели Ромеро.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР