Българската прокуратура съвсем сериозно проверява избора на Тамара Георгиева за

...
Българската прокуратура съвсем сериозно проверява избора на Тамара Георгиева за
Коментари Харесай

Прокуратурата подпука избора на Мис България!

Българската прокуратура напълно съществено ревизира избора на Тамара Георгиева за Мис България 2017 година Това разгласи зам.-главният прокурор Ася Петрова пред Нова телевизия.

Тя изясни, че в държавното обвиняване е постъпил сигнал от някогашния ефирен водещ и евродепутат Николай Бареков.

Изборът на Тамара Георгиева за Мис България се трансформира от нищото в централна медийна тематика, откакто в обществените мрежи избухнаха гневни полемики дали тя има нужните качества да носи короната.

За прокурорска инспекция по тематиката заяви първо ръководителят на журито и уредник на надпреварата Ирина Папазова в предаването "120 минути " по Би Ти Ви. Тя сподели, че от държавното обвиняване са изискали копие от всички документи, направени по отношение на провеждането на състезанието.

Папазова беше безапелационна, че и към днешна дата никога не би избрала друго момиче и че Тамара е един сполучлив избор.

По мотив рецензиите тя направи и различен любопитен коментар.

„ Това е частна компания. В последна сметка ние сме уредниците и ние сме хората, които решаваме кой по какъв начин да стане Мис България. Можем да си седим на тази маса и на следващия ден, в случай че реша, може и вас да ви направя Мис България”, обърна се тя към водещия Светослав Иванов.

Bnews припомна, че евродепутата Николай Бареков подаде сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров, във връзка изборът на Тамара за Мис България и самите състезания за хубост!

Евродепутатът Николай Бареков внесе искане до Главния прокурор за инспекция на очевидно корумпирания конкурс "Мис България ". Ето какво написа той:

Днес като част от Гражданско съдружие "„ Дебили” против опростачването на българската нация " внесох искане до Главния прокурор господин Сотир Цацаров краткотрайно да бъде прекъснато и неразрешено провеждането на всевъзможни състезания, които съдържат думата „ България”, за да бъде спряно опропастяването и злоупотребяването с името на нашата татковина, в това число това да важи и за политическите партии, които в не по-малка степен опропастиха и опростачиха нашето бъдеще като български жители, до изработването на явен правилник от Народното събрание на Р България, който да дава ясни параметри по какъв начин, кой и при какви условия може да употребява марката „ България”, в това число и за търговски цели.

Подтикнати от всеобщата отрицателна социална реакция, написахме и сигнал още веднъж до Главна прокуратура, с който призоваваме способените органи да правят незабавна инспекция по отношение на провеждането на състезанието „ Мис България” 2017 и избора на госпожица Тамара Георгиева за притежател на короната. Ако бъдат открити нарушавания, за каквито имаме данни, настояваме състезанието неотложно да бъде анулиран и по открития правилник да бъде извършен нов курс или в случай че не - то форматът да бъде разгласен за частен – нямащ нищо общо с нацията на България.

Освен това, през днешния ден пускам подписка измежду членовете на Европейския парламент за отправяне на публично запитване до Европейската комисия за основаване на законов правилник в границите на Европейски Съюз за осъществяване на въпросните състезания за хубост. Целта е да бъде осъществена предварителна защита против половото принуждение, трафика на хора, който те постоянно прикриват, както и против търговията с човешка плът, каквато по своему те съставляват. Очаквам да получа поддръжката на повече от 40 евродепутати.

Ще бъдете навреме осведомени, когато бъде импортиран.

ДОКУМЕНТЪТ ВИЖТЕ ТУК!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР