Българската прокуратура е частна прокуратура на задкулисието. Свършиха ли дрогираните

...
Българската прокуратура е частна прокуратура на задкулисието. Свършиха ли дрогираните
Коментари Харесай

Нинова: Викат ме на разпит, няма да се явим. Да ме отведат принудително!

Българската прокуратура е частна прокуратура на задкулисието. Свършиха ли дрогираните водачи, които избиват хора по улиците, господин Гешев, та се заехте с уреждането на вътрешно-партийните въпроси с Българска социалистическа партия. За първи път прокуратурата ще взема решение проблемите в Българска социалистическа партия, съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от БГНЕС.

Нинова е получила призовка през вчерашния ден, от нея се желае да се яви на разпит.

„ Искат да дам на прокуратурата запис и стенограма от съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия на 25 август. Да връча призовки аз на други членове на Националния съвет – секретарят и зам.-председателят на контролната комисия. Образувана е прокурорска инспекция по тъжба на Кирил Добрев “, разгласи Нинова.

„ Пет години Бойко Борисов си уреждаше вътрешна съпротива и я хранеше с ВЕЦ-ове, а в този момент включва и прокуратурата. Първо няма да дава и един лист от партийни събрания на прокуратурата, да се снабдят с персонална заповед за претършуване. Второ няма да се явим на разпит.

Представители на Министерството на правораздаването да дойдат и да ме отведат наложително.

Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия партията няма да влезе в техните схеми. Докато не реформират надълбоко правосъдната система на България няма да се излезе от омагьосания кръг “, съобщи още Нинова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР