Българската представителка на Евровизия`` замина рано тази сутрин за Ротердам,

...
Българската представителка на Евровизия`` замина рано тази сутрин за Ротердам,
Коментари Харесай

Виктория и българската делегация за "Евровизия" вече са в Ротердам

Българската представителка на " Евровизия`` отпътува рано тази заран за Ротердам, където ще се бори за успеха в тазгодишния конкурс. Виктория приготвя присъединяване си в " Евровизия " към този момент втора година, защото през 2020-та състезанието беше анулиран.

След продължителна подготовка и безсънна нощ, рано тази заран Виктория излетя за Ротердам, дружно с българската делегация за " Евровизия 2021 ". Въпреки голямата конкуренция, Виктория остава спокойна и оптимистична.

Всеки си мисли, че е подготвен, до момента в който не стъпи на сцената и не види какъв брой огромна е тя, най-малко аз по този начин допускам, и те обзема адреналина. Но сме доста заредени с позитивна сила и нямаме самообладание да пристигнем там, споделя Виктория.

Натоварен график и няколко подготовки чакат младата изпълнителка откакто дойде.

Очакванията са да зарадваме и да накараме доста българи да се гордеят с това, радваме се, че България след 3 години към този момент е на " Евровизия ", съобщи Геновева Христова, музикален продуцент.

И въпреки че песента й звучи друго от останалите в състезанието, Виктория споделя, че тъкмо това е била задачата.

Завършва с доста положителен край, което е и цялата история за това по какъв начин можеш да се чувстваш зле в дадени моменти, само че въпреки всичко най-после би трябвало да оценяваш дребните неща, счита Виктория.

Щастливи сме, че то стана допустимо в тази тежка коронавирус обстановка, макар пандемията, макар всички компликации. Това публично-частно партньорство с " Лигна груп ", което е неповторимо, считам сега в Евровизия, ни оказа помощ в действителност да заведем на състезанието една прелестна ария и един доста мощен участник, сподели Йоана Левиева-Сойър, началник на българската делегация за " Евровизия 2021 ".

" Евровизия 2021 " ще се организира на 18, 20 и 22 май, а феновете в България ще могат да гледат шоуто директно по БНТ1 от 22.00 часа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР