Българската национална телевизия се разделя с едно от най-обичаните и

...
Българската национална телевизия се разделя с едно от най-обичаните и
Коментари Харесай

Водещата на „100% по будни“ Мария Андонова слиза от екран

Българската национална телевизия се разделя с едно от най-обичаните и емблематични лица на публичната телевизия – Мария Андонова. Водещата на предаването „ 100% будни “ слиза от екран, с цел да поеме по нови професионални провокации.

„ Благодаря на Българска национална телевизия, че ми разреши да бъда себе си през цялото това време и за това, че ме накара да допускам в себе си и в качествата, които владея. Екипът на „ 100% будни “ е прелестен! Бих желала да благодаря и персонално на Стефан А. Щерев за голямата опора през годините, в които сме били дружно на екран “, споделя Мария Андонова.

„ Мария Андонова е изключителна дама, необикновен експерт и сътрудник. Разделяме се с нея с огромна горест, само че, несъмнено, почитаме решението ѝ да продължи своя професионален път в друга посока. Пожелаваме ѝ триумф и все такава нестихваща сила “, споделя Николай Табаков, шеф на дирекция „ Програмно наличие “ в Българска национална телевизия.

Екипът и управлението на Българската национална телевизия пожелават на Мария Андонова здраве и триумфи на новите хоризонти.

Гледайте предаването „ 100% будни “ – всеки работен ден от 9:20 ч. по Българска национална телевизия 1 с водещ Стефан А. Щерев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР