Българската национална телевизия прекъсна новините си, за да покаже на

...
Българската национална телевизия прекъсна новините си, за да покаже на
Коментари Харесай

Националната телевизия прекъсна новините си, за да удостои Борисов

Българската национална телевизия прекъсна новините си, с цел да покаже на обществото... по какъв начин кара Бойко Борисов. Днес министър председателят не обърна внимание на антиправителствените митинги, а вместо това отиде да направи " експертна " оценка на градежа на южната дъга на Околовръстния път в София сред ж.к. " Младост " и автомагистрала " Тракия ".

Малко след началото на новинарската емисия в 18:00 часа бе оповестено, че министър-председателят ще има изказване и сега е онлайн в профила си в обществената мрежа Фейсбук, видяха от " Фрог нюз ". Не излиза наяве от кое място националната телевизия е научила за това. Директното включване се оказа предаване онлайн от служебния лек автомобил на Борисов, предаван към същия миг. Близо минута водещата замлъкна, а феновете виждаха картина около какъв пейзаж минава колата на НСО.

Все отново новинарката се включи с думите, че по гласа можела да допусна, че в автомобила се намира зам.-регионалният министър Николай Нанков и предаването от профила на Борисов беше спряно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР