Българската национална телевизия и Sportal.bg ще пренесат емоцията "световно първенство"

...
Българската национална телевизия и Sportal.bg ще пренесат емоцията "световно първенство"
Коментари Харесай

БНТ и Sportal.bg със специален дигитален проект за Мондиал 2018

Българската национална телевизия и Sportal.bg ще пренесат страстта "световно състезание " за първи път онлайн в интернет пространството. Двете страни ще осъществят взаимно специфичен цифров медиен план за Мондиал 2018, който ще дава отговор на най-високите международни стандарти и ще задоволи усета и на най-капризните футболни почитатели.

Наред с непрекъснатия поток от вести и резултати в действително време, потребителите на платформата в България ще могат да гледат безусловно всички мачове от планетарния конгрес онлайн и на запис, ще се насладят както на най-интересните моменти на терена, по този начин и на подробен разбор на всяка една от 64-те срещи.

Световното състезание в Русия ще се открие на 14 юни, когато един против различен на стадион “Лужники” в Москва ще се изправят “Сборная” и Саудитска Арабия. Планетарният конгрес, в който присъединяване ще вземат 32 тима, ще стартира и завърши в съветската столица, когато на 15 юли още веднъж “Лужники” ще бъде сцена на заветния конфликт за международната купа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР