Българската народна музика се оказа разковничето за мечтания пробив на

...
Българската народна музика се оказа разковничето за мечтания пробив на
Коментари Харесай

Китайците полудяха по наша народна песен

Българската национална музика се оказа разковничето за мечтания пробив на родни актьори зад граница. В последните дни се появиха няколко доказателства за триумфа на музикалната формула – съвременни бийтове с етно детайли.

Най-новият мотив за горделивост у нас дава едвам 21-годишната певица DIA и нейната ария #yoursake. Младият гений пусна песента си точно на Коледа и изумително съумя да се промъкне около All I Want for Christmas и всички наложителни празнични части. Музикалната творба направи огромно усещане на слушателите. Големият ѝ пробив обаче е пристигнал ненадейно, откакто екипът зад парчето – продуцентите Fabrizio Parisi и The Editor, и самата певица, получават информация, че по незнайни способи песента се върти с цялостна мощ в Китай.

„ Фолклорът, вплетен в модерното хаус звучене придава безгранично и постоянно – величествено звучене… такова, каквото самата българска национална музика носи “, споделят пред „ Монитор “ продуцентите и прибавят, че в последните дни са били много сюрпризирани, че и в Бразилия към този момент парчето е качено в стрийминг палтформи. Песента към този момент има и видеоклип, в който основната роля е поверена на младата певица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР