Българската конфедерация по кикбокс и муай тай и “Максфайт“ подготвят

...
Българската конфедерация по кикбокс и муай тай и “Максфайт“ подготвят
Коментари Харесай

Отличават Стоян Копривленски за успеха в Glory, звездна публика на МAX FIGHT 43

Българската конфедерация по кикбокс и муай тай и “Максфайт “ приготвят награди за звездата на българския кикбокс Стоян Копривленски. Боецът, който реализира историческа победа в Glory преди броени дни в Париж ще бъде част от ВИП публиката на МAX FIGHT 43.

Очаква се ръководителят на управителния съвет на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов персонално да връчи на бургазлията оценката. В своята професионална кариера Стоян Копривленски записа две запаметяващи се участия на кръга на “Максфайт “, по-късно в още две други организации, преди присъединяване си в Glory. Към сегашния миг той е единственият българин подписал контракт с организацията.

Сред знаковите имена измежду публиката в клуб Bedroom Слънчев бряг се чака да бъдат олимпийският първенец по битка Армен Назарян със сина си Едмонд, който преди повече от седмица завоюва втора европейска купа за България. Сред публиката ще бъде и международният първенец по бокс от Милано Детелин Далаклиев, който за следващо събитие се включва в организацията на боксовите мачове към “Максфайт “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР