Българската компания за строителна техника и механизация под наем СтройРент

...
Българската компания за строителна техника и механизация под наем СтройРент
Коментари Харесай

СтройРент стана официален представител на Doosan за България

Българската компания за строителна техника и машинизация чартърен СтройРент към този момент е формален представител на Южнокорейската компания за подемно – транспортна и складова техника Doosan. Продуктовата гама на азиатския колос включва мотокари, газокари, 3 и 4-опорни електрокари, както и складова техника – стакери, електрически транспалетни колички, ричтраци, ордър пикъри и други

„ След дълго взаимно изследване, партньорството сред Stroyrent и Doosan към този момент е реалност. Начало поставихме с поръчка на мотокари, газокари и електрокари, които ще бъдат предоставяни чартърен. Договорът с южнокорейската компания е част от дълготрайната ни визия да осигурим на българските строителни компании качествено съоръжение от потвърдили се интернационалните компании “, изяснява Ганимир Ганчев – шеф на СтройРент.

Doosan е една от най-старите компании в сектора и започва активността си още през далечната 1896 година. В момента в компанията работят над 38 500 души в 33 страни по целия свят, а годишните доходи възлизат на над 21.6 милиарда щ. $. Развива активност в сегментите произвеждане на електрическа енергия, мотори, военно съоръжение, строителна техника и доста други.

При предпочитание на клиента да закупи съоръжение с марка Doosan, екипът на СтройРент ще обезпечи бърза и безпроблемна доставка, а специфичен сервизен екип към този момент е самостоятелно подготвен и сертифициран от интернационалния сътрудник, за поддръжка на всички машини, които българската компания предлага у нас.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР