Българската група smallman представи новия си сингъл Камък, който ще

...
Българската група smallman представи новия си сингъл Камък, който ще
Коментари Харесай

Smallman представя нова песен и три концерта в България и Румъния

Българската група smallman показа новия си сингъл " Камък ", който ще е част от идния албум на групата, плануван за втората половина на 2020 година

Песента е изцяло самостоятелен артикул в концепцията DIY - " Do It Yourself " на британски, което на български значи безусловно " Направи си самичък ", оповестиха от групата. Звукозаписът и снимането на видеото са планувани, финансирани и осъществени от членовете на групата и най-близки техни сподвижници.

В " Камък " звучи музиката на разширения състав на smallman, в който с изключение на главните членове Цветан Хаджийски (вокали, гайда, кавал), Иван Тодоров (китари), Стефан Пенев (бас) и Андон Тръпков (барабани), се включват и интернационално приетият електронен актьор и продуцент Иван Шопов (програминг), както и мултиталантливият Петър Делчев (струнни), прочут от обединенията " Исихия " и " Кайно Йесно Слонце ".

" Камък " е по текстове на поета Борис Христов. Режисурата и монтажът на видеото са дело на smallman и образните актьори София Зашева и Антония Гласкова.

Предстои и турне на групата в София, Пловдив и Букурещ, Румъния.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР