Българската група Intelligent Music Project, която ще представи България на

...
Българската група Intelligent Music Project, която ще представи България на
Коментари Харесай

Intelligent Music Project с безплатен концерт за медици, преподаватели, ученици и студенти

Българската група Intelligent Music Project, която ще показа България на Евровизия тази година, прави безвъзмезден концерт за медици, преподаватели, възпитаници и студенти.

Хората, които си купят билет за концерта на 5 февруари и нямат зелен документ, ще могат да се възползват от безвъзмездни антигенни проби, преди началото на събитието.

Музикантите от българската сензация за Евровизия са решили първото показване на парчето Intention в столицата да е гратис за всички искащи медицински лица, възпитаници, студенти и учители.

Според групата и техния продуцент доктор Милен Врабевски точно те са най-потърпевши от дългата пандемия и заслужават жестове.

" Натовареността на всички лекари,медицински сестри и санитари, невъзможността на студентите да вървят на университет и да посещават уроци онлайн, това много ги ощети ", споделя Бисер Иванов, китарист в " Intelligent Music Project "

Пeсента Intention към този момент е изпълнена онлайн пред публиката в Русе, Стара Загора, Плевен и Търново. Предстои представянето ѝ в София.

" Една концепция по-разглезени са хората от гледа точка на това, че имат повече шансове и варианти да задоволяват културния си апетит. Дори много постоянно в провинцията публиката е доста по-екзалтирана, с много по-голямо предпочитание и хъс за ваучър. " - счита Славин Славчев, беквокалист на " Intelligent Music Project " и не не помни да насочи покана -

" Ние сме " Intelligent Music Project ". Искаме най-сърдечно да ви поканим на нашия концерт на 05.02 в Sofia life club, където ще имаме опцията да споделим с вас онлайн нашата най-нова ария Intention, с която ще представим България на " Евровизия 2022 "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР