Българската футболна звезда Кирил Десподов отправи благодарности към медицинските лица

...
Българската футболна звезда Кирил Десподов отправи благодарности към медицинските лица
Коментари Харесай

Десподов с трогателна благодарност към българските медици

Българската футболна звезда Кирил Десподов насочи благодарности към медицинските лица у нас и им честити празника, публикувайки фотография с брат си – Даниел. Десподов продължава възобновяване си от интервенция, а в диалог онлайн със свои почитатели и почитатели някогашният футболист на ЦСКА-София разкри, че ще бъде изцяло подготвен за игра до 10 дни.

View this post on Instagram
Благодаря. Оставам у дома. Не единствено тъй като по този начин е редно в този миг. Не единствено тъй като желая да бъда виновен към себе си и околните си, а и тъй като ТЕ ни приканиха да го създадем. ТЕ са тези на " фронта " ; тези, които се жертват за нас; тези, които неуморно се борят в името на това да избавят животи, без да имат поръчител за своя личен. Те са медиците, които рискуват личното си здраве, с цел да подсигурят нашето. Медиците, които не спят, не се хранят, не се виждат със фамилиите си..заради нас. Каквото и да кажа ще е ненужно. Затова простичко - благодаря ви. Искрено и от цялото си сърце. Че не се отказвате, че не се уморявате, че сте до нас - тогава, когато имаме потребност от вас. Аз ще си остана у дома. Заради вас. Честит празник!

A post shared by Kiril Despodov (@despodov32) on Apr 7, 2020 at 5:17am PDT

Ето посланието му без редакторска интервенция:

“Благодаря. Оставам у дома. Не единствено, тъй като по този начин е редно в този миг. Не единствено, тъй като желая да бъда виновен към себе си и околните си, а и тъй като ТЕ ни приканиха да го създадем. ТЕ са тези на " фронта " ; тези, които се жертват за нас; тези, които неуморно се борят в името на това да избавят животи, без да имат поръчител за своя личен. Те са медиците, които рискуват личното си здраве, с цел да подсигурят нашето.

Медиците, които не спят, не се хранят, не се виждат със фамилиите си..заради нас. Каквото и да кажа ще е ненужно. Затова простичко - благодаря ви. Искрено и от цялото си сърце. Че не се отказвате, че не се уморявате, че сте до нас - тогава, когато имаме потребност от вас. Аз ще си остана у дома. Заради вас. Честит празник! “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР