Българската федерация по таекуондо (БФТ) и букмейкърската компания WINBET дадоха

...
Българската федерация по таекуондо (БФТ) и букмейкърската компания WINBET дадоха
Коментари Харесай

Федерацията по таекуондо и WINBET обявиха дългосрочно партньорство

Българската федерация по таекуондо (БФТ) и букмейкърската компания WINBET дадоха обща конференция през днешния ден (12 януари), на която двете страни оповестиха дълготрайно партньорство. На събитието участваха президентът на БФТ Слави Бинев, Георги Папазки - притежател на WINBET, Фарзад Золхадри - ст. треньор на националния тим на България по таекуондо и Владимир Далаклиев - бронзов медалист от международно състезание и най-успешният български таекундист.
Двете страни си сложиха една обща задача - продобиване на квоти за Олимпийските игри в Париж през 2024 година, както и основаване на новаторски модел за подготовка на спортисти. Целта е съдействието сред БФТ и WINBET да бъде въплъщение на триумфа, трансформирайки общите резултати в публични триумфи. Чрез партньорството си с WINBET родната федерация по таекуондо ще има една сигурност, която ще бъде в интерес на всички, които се занимават с този спорт.
" През годините нашата компания се утвърди като същински покровител на българския спорт. Радвам се, че от през днешния ден и българското таекуондо стана член на нашето огромно спортно семейство, в което влизат и други спортове като футбол, баскетбол, битка и други " - съобщи притежателят на WINBET Георги Папазки.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР