Българската федерация по бокс за поредна година ще се включи

...
Българската федерация по бокс за поредна година ще се включи
Коментари Харесай

Битки на духа ще съберат привържениците на Левски за 11-и път на боксовия ринг

Българската федерация по бокс за поредна година ще се включи в организацията на " Битки на духа ". Боксовият шампионат ще се организира за 11-ти път, като централата подава ръка в реализирането му взаимно с Националния клуб на последователите (НКП) на Левски. Общо 20 срещи ще се проведат в зала " София " на 25 март (събота). Началото на галавечерта е от 19.14 часа, а билетите са с цена 20 лв..

Бойната карта ще включва 11 срещи по олимпийски бокс, 6 професионални и 3 по разпоредбите на кикбокс. Главното събитие ще бъде с присъединяване на Григор Саруханян, притежател на купата WBC CISBB, който ще се изправи против французина Салим Бен Реджеб. На кръга ще забележим и националният играч Красимир Джуров, дружно с неговия брат Божидар.

" Битки на духа " ще мине под знака на благотворителността. Този път на търг ще бъдат разиграни ръкавиците на Григор Саруханян, с които реализира безапелационна победа в последната си среща за купата на WBC. Началната цена е 500 лв., а стъпката за наддаване е 100 лв.. Всички средства ще отидат за самодейността на Blue Boys от Ихтиман - " Заедно за Ели ". Ели Лозанова е на 13 години, което пострада тежко по време на съревнование по самбо. Налага се оперативна интервенция на гръбначния дирек, след която за детето следва дълга рехабилитация.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР