Българската федерация по бейзбол и софтбол (БФБС) организира спортен празник

...
Българската федерация по бейзбол и софтбол (БФБС) организира спортен празник
Коментари Харесай

Хвърли, удари, тичай с предизвикателство към децата за 1 юни: Победи себе си!

Българската федерация по бейзбол и софтбол (БФБС) провежда състезателен празник за деца и родители по случай 1 юни. Събитието от обичайна верига " Хвърли, удари, тичай " ще се организира в навечерието на Деня на детето – на 31 май (неделя), и ще бъде съобразено с всички противоепидемични условия против разпространението на ковид.

Заради изключителната конюнктура в страната, забраняваща провеждането на спортна активност в аматьорските спортове, бейзболният празник ще бъде ориентиран напълно към заниманието на малчуганите и техните придружители. При неналичието на конкурентна среда тазгодишното предизвикателство към участниците гласи: " Победи себе си! ".

" По случай Деня на детето, заповядайте на нашия състезателен празник на бейзболните стадиони в София и Благоевград! – пишат уредниците. – Надяваме се слънчевото време да е с нас и дъждът да не отсрочи първото бейзболно/софтболно събитие за новия сезон! Спортните надпревари към момента са неразрешени, та включете се в нашето " несъстезание ", в което всяко дете може да се съревновава единствено със... себе си! "

Спортният празник ще стартира в 10:00 ч. по едно и също време на ст. " Октомври " в Студентски град в София и на ст. " Портър Фийлд " в парка Бачиново в Благоевград. За присъединяване е належащо авансово записване посредством подаване на имената и възрастта на искащите деца в основаното събитие във " Facebook ".

" Може да играеш от дълго време или да не си докосвал към момента бейзболна топка, няма значение – акцентират уредниците. – Важното е да опиташ да направиш идната, нова, победна стъпка: дали като дойдеш на стадиона за първи път, да направиш първия или следващия си клип/снимка/репортаж от бейзболното игрище, и/или като подобриш достижението си в някой от детайлите на играта. Всички се състезаваме единствено със самите себе си и опитваме да се надминаваме във всяка последваща подготовка, всеки идващ ден! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР