Българската банка за развитие ще ребрандира и обнови корпоративната си

...
Българската банка за развитие ще ребрандира и обнови корпоративната си
Коментари Харесай

ББР с ново лого и корпоративна визия

Българската банка за развиване ще ребрандира и обнови корпоративната си визия по отношение на 20-годишния си празник. В допълнение, групата на ББР набъбна с три нови дъщерни сдружения, тъй че брандингът й ще включва, с изключение на Националния гаранционен фонд и Микрофинансиращата институция "Джобс ", също новия Фонд за финансови вложения, ББР Лизинг и ББР Факторинг. Победителят ще бъде поканен да създаде брандбука за приложение на новия знак, оповестиха от кредитната институция.

Плетеница от детайли, които съчетават символиката на българска шевица, буквата Б за означаване на банковата група и стрелки, показващи посоките и опциите за развиване, ще бъдат съчетани в новото лого на Българската банка за развиване. В оповестения от финансовата група конкурс се включиха 29 дизайнерски студия и самостоятелни участници от страната. Класирането мина на няколко стадия, а финалните спечелили бяха определени с гласовете на всички чиновници на ББР. На първо място е планът на Антон Робов, следван от плановете на Михаил Танев и Маргарита Дончева, се споделя в известието.

Създаването на нова, единна визия на Групата на Българската банка за развиване кореспондира с темпа на развиване на финансовата институция, чиято задача е да бъде сътрудник на бизнеса в неговия напредък, да способства за конкурентоспособността му в бъдеще и да спомогне за построяването на екосистема, която благоприятства предприемачеството, споделят от ББР.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР