Българската асоциация за управление на проекти организира 2018 IPMA Conference:

...
Българската асоциация за управление на проекти организира 2018 IPMA Conference:
Коментари Харесай

Международна конференция в София обсъжда бъдещето на управлението на проекти

Българската асоциация за ръководство на планове провежда 2018 IPMA Conference: „ Бъдещето на ръководството на планове – планово водачество, пълномощия и просвета. IPMA Agile сертификационен модел “.

Събитието ще се организира на 10 и 11 октомври 2018 година в Международното висше бизнес учебно заведение.

Конференцията събира на едно място интернационалните и български специалисти, мениджъри на планове и изпълнителни шефове от необятен кръг промишлености, с цел да обсъдят най-новите трендове и положителни практики в региона.

„ Актуалната статистика сочи, че делът от брутния вътрешен артикул на редица водещи стопански системи, осъществен посредством планове, към този момент надминава 40%. Проектният мениджмънт се наложи като преобладаващ метод за реализация на съвсем всички промени в бизнес средата и основаването на нови артикули и услуги. Това обуславя нуждата от поддържането на високи професионални стандарти и одобряването на специалността “Проект управител ” като висококвалифицирана и характерна специалност с приложение във всички сфери на активност “, сподели Велизар Проданов, ръководител на УС на БАУП.

През първия ден на конференцията ще се прегледат настоящи освен на национално, само че и на интернационално равнище тематики, измежду които са бъдещето на ръководството на проекти; уменията и компетенциите, нужни за сполучливо ръководство на проекти; Agile водачество и условията на ICB 4.0. За първи път в България експертите по ръководство на планове ще имат опция да вземат участие в единствената по рода си симулационна игра „ Морски вълк “, напълно основана на условията ICB 4.0. Тя ще бъде водена от основателя й Владимир Иванов - Латвия.

През втория ден ще се организира специфичен мастър клас „ Конкурентоспособност посредством рационализиране на организационните умения при ръководство на планове “ с преподавател Рейнхард Вагнер, експредседател на Международната асоциация по ръководство на планове (IPMA). Днес към този момент не е задоволително да управляваш професионално единствено един план. Мастър класът ще бъде концентриран върху развиване на организационните умения за ръководство на голям брой планове, стратегии и портфолио от артикули и услуги, представяйки главните концепции и способи за развиване. Специален семинар за обучители се провежда на 11 октомври с водещ Владимир Иванов - той е на тематика „ 8 метода да използваме играта за ръководство на планове “Морски вълк ”.

Следете последните вести за 2018 IPMA Conference - „ Бъдещето на ръководството на планове – планово водачество, пълномощия и просвета. IPMA Agile сертификационен модел “ на формалния уебсайт на събитието: conference.project.bg/bg/
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР