Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България

...
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България
Коментари Харесай

Заведенията отново избухнаха: 717млн. лв. печалба за АЕЦ Козлодуй. За бизнеса - фалит!

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България упорстват за незабавна държавна интервенция по повод цените на тока!

АЕЦ " Козлодуй " регистрира рекордните 717.5 млн. лева облага за деветмесечието, написа в медийни изявления. Очаква се поради скъпия ток, до края на годината сумата да надвиши 1 милиарда лева Абсолютна насмешка със загиващия български бизнес!

Сметки за ток са по три, а приходите са намалели по три! Говори се за някаква държавна поддръжка в миналото, някак си, само че досега действително тя не е усетена. Всеки шеф в дребния и междинен бизнес е подложен пред алтернативата, коя сметка първо да заплати – за ток ли, заплати ли, заеми ли, към доставчиците си ли да се издължи…

Как пък един виновен фактор в ръководството на тази клета страна не се сети, че като затриват бизнеса, обричат на пагуба цялата ни стопанска система?

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България упорстват за незабавна държавна интервенция по повод цените на тока!!! До момента от тях страда единствено бизнесът, само че напълно скоро по джоба си ще ги усети всеки български поданик.

Ако не можете да се справите с регулацията на цените, осигурете незабавни и съответни обезщетения!

Фалитите в нашия отрасъл се развиват като лавина. Всеки ден затварят нови и нови заведения, а зимата занапред стартира.

НЕуважаеми госпожи и господа ръководещи, скоро няма да има къде да изядете една чорба! Но пък ще спестите от тлъстите си заплати разноските за вървене по заведения. Защото такива просто няма да има…
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР