Българската асоциация на заведенията (БАЗ), чийто шеф Ричард Алибегов се

...
Българската асоциация на заведенията (БАЗ), чийто шеф Ричард Алибегов се
Коментари Харесай

Алибегов срещу бранша за новия министър

Българската асоциация на заведенията (БАЗ), чийто началник Ричард Алибегов се срещаше с Бойко Борисов по време предизборните му обиколки, се изправи против туристическия отрасъл, който през днешния ден номинира шефа на Българската хотелиерска и ресторантьорска организация Георги Щерев за нов министър на туризма.

БАЗ и Сдружението на заведенията в България се опълчиха на номинацията, макар че Щерев е един от най-подготвените за поста специалисти у нас. Той е наясно какво би трябвало да се направи и знае по какъв начин да продължи започнатото, сподели по-рано през днешния ден проф. Георги Рачев, ръководител на Алианса на туристическата промишленост в България. Щерев даде ясна визия по какъв начин се влиза в България за чужденците и какво би трябвало да вършат българите, когато пътувайки зад граница, се приберат у нас. Има значими неща, които бъдещият министър би трябвало да направи ”, сподели проф. Рачев

Туристическият бранш надалеч не е единствено хотели – съществена част от него са заведенията, транспортните компании и всички съпътстващи услуги, които са неизменима част от туризма “, акцентират в мнение БАЗ и СЗБ. Хората на Алибегов съумяха да издействат облекчения на ограниченията за бранша си, с което разделиха сектора. А най-после заплашиха и с цивилен митинги.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР