Българската актриса Мария Бакалова остана на крачка от наградата Златен

...
Българската актриса Мария Бакалова остана на крачка от наградата Златен
Коментари Харесай

Башар Рахал: Не мисля, че ще видя друг, номиниран за "Златен глобус" българин, в рамките на своя живот

Българската актриса Мария Бакалова остана на крачка от премията " Златен глобус ". Тя не получи оценката на церемонията по раздаването на влиятелните кино статуетки. Наградата в нейната категория - за най-хубава актриса във кино комедия или мюзикъл, беше присъдена на английската актриса Розамунд Пайк за ролята й във кино лентата " Много ми пука ". Бакалова стана първата българка с номинация за " Златен глобус ", която пристигна за кино лентата " Борат 2 ".

" Не познах. Бях уверен, че ще завоюва, само че тя е звездата. Не мисля, че ще видя различен, номиниран за " Златен глобус " българин, в границите на своя живот ", разяснява в " Тази заран " артистът Башар Рахал.

Часове, преди да стартира церемонията, Башар Рахал показа пост във " Facebook ", в който написа: " Утре, по това време, тази красива дребна страна на име България, ще има за първи път артист, притежател на " Златен глобус ".

Той познава Мария от 16-годишна, когато е била в негов кино клас.

" Не мога да кажа, че съм съзрял гения й тогава, тъй като имаше прекомерно доста деца. България - и изобщо Източна Европа, има страхотни артисти, които би трябвало да намират път към огромното кино ", счита Рахал.

Кинокритикът Благой Иванов е на мнение, че самата й номинация е премия. Той обаче е песимистичен дали тя би получила " Оскар " за ролята си.

" Аз не одобрявам кино лентата, само че одобрявам ролята й. Но дали това ще стигне до Оскари - допустимо е. Академията е извънредно за пуританското кино. Така че съм на половина песимистичен ", сподели Благой Иванов.

Защо за Башар Рахал Мария Бакалова е звездата - четете в Ladyzone.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР