Българска национална телевизия ще излъчи на живо в ефира на

...
Българска национална телевизия ще излъчи на живо в ефира на
Коментари Харесай

Евровизия със специално шоу

Българска национална телевизия ще излъчи онлайн в ефира на Българска национална телевизия 1 шоуто “Eurovision – Europe Shine a Light ” на 16 май от 22 часа българско време. Телевизионната стратегия няма да има конкурсен формат и ще показа песните и артистите, които щяха да вземат присъединяване в анулираната Евровизия 2020. Датата и часът на събитието не са инцидентни – тогава трябваше да се организира огромният край на състезанието онлайн от Ротердам.

Тазгодишното издание на Евровизия беше анулирано поради пандемията от ковид. Това се случва за първи път в 65-годиншаната история на най-голямата музикална конкуренция в света.

Българският представител Виктория също ще взе участие в шоуто на 16 май. Тя ще запише особено видео обръщение за милионите почитатели на състезанието в целия свят, а песента на България за Евровизия 2020 “Tears Getting Sober ” ще прозвучи в ефира на националните малките екрани и радиа в цяла Европа и Австралия.

Седмицата от 10 до 17 май е оповестена от Европейския съюз за радио и телевизия за седмица на Евровизия 2020. Песните от тазгодишното издание на състезанието ще са на непрекъсната ротация в европейските радиа и музикални малките екрани, а доста от национални малките екрани в Европа приготвят и специфични телевизионни стратегии.

След анулацията на състезанието Виктория също зарадва своите почитатели с онлайн концет от вкъщи си в София. Младата певица извърши за първи път онлайн песента си за Евровизия “Tears Getting Sober ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР