Българска федерация по волейбол (БФВ) води преговри с 4 фирми

...
Българска федерация по волейбол (БФВ) води преговри с 4 фирми
Коментари Харесай

Първо в Sportal.bg: БФВ преговаря с 4 фирми за реклама и спонсорство

Българска федерация по волейбол (БФВ) води преговри с 4 компании за реклама и спонсорство. Новината разгласи ръководителят на Комисията по маркетинг към БФ Волейбол Давид Давидов особено в предаването “Block Out” на Sportal TV и Sportal.bg.
 Строят нова волейболна зала в София или ремонтират генерално “Христо Ботев”?


“Позволихме си да стартираме диалози с компании за реклама и спонсорство още преди на процедура да сме влезнали в новото управление, имахме своята убеденост за този позитивен резултат. В момента текат няколко, бих споделил съответно 4 преговора, които са напреднал стадий, за които има обещаващи индикации, че ще можем реализираме позитивен резултат. Очакванията ни са в границите на август и началото на септември да споделим няколко нови партньорства. Това е обнадеждаващо за нас, изключително поради последните няколко месеца, които бяха мотив за доста компании да премислят своите разноски и това по какъв начин ще се развива бизнеса им след края на изключителното състояние. За нас, това, което успяхме да реализираме досега като ползи и мотивация на евентуални компании е приемливо. Надяваме се в границите на два месеца да споделим съответни имена”, съобщи особено за “Block Out” Давид Давидов.
 Давид Давидов гостува в @@@
“За федерацията, това, което сме обсъждали като безспорен най-малко, с цел да разполагаме с съответни средства и съответна работа на федерацията, отвън парите от министерството на спорта, е в размер на 600 000 лв.. Това е сумата, която би ни дала опция да осигурим най-хубавите условия на всички национални обединения за тяхната подготовка, за пътувания по време на надпревари, за тренировки, за експерти. Това би трябвало над парите от Министерството на спорта по принцип, само че сега обстановката е друга. Това, което облекчава тази година е, че спортният календар е понижен, което значи, че и разходната част ще е по-ниска. Ще бъде година с по-малко доходи, само че и с по-малко разходи”, добави Давидов.  Давид Давидов гостува в @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР