Българсикят волейболен национал Цветан Соколов и неговият Зенит Казан постигнаха

...
Българсикят волейболен национал Цветан Соколов и неговият Зенит Казан постигнаха
Коментари Харесай

Цецо Соколов и Зенит удариха Динамо в Русия

Българсикят волейболен национал Цветан Соколов и неговият Зенит Казан реализираха 3-та победа в Суперлигата на Русия. Волейболистите на Алексей Вербов нанесоха първа загуба в състезание на Динамо Москва, откакто го надиграха с 3:1 (25:20, 25:13, 20:25, 25:19) в среща от междинния 6-ти кръг.

Цецо Соколов изигра следващия си мощен мач за Зенит и още веднъж стана най-полезен с 14 точки (1 блок и 54% успеваемост в атака) за успеха. Френската звезда Ървин Нгапет (1 блк, 1 ас, 44% успеваемост в офанзива и 47% положително посрещане) и Максим Михайлов (1 блок, 2 аса и 37% успеваемост в атака) пък прибавиха по 13 точки за триумфа.

Така Соколов и компания са на осма позиция във краткотрайното класиране с 3 победи, 2 загуби и 9 точки, само че са и с мач по-малко. Въпреки загубата обаче Динамо остават втори с 5 победи, 1 загуба и 14 точки. В идващия 7-ми кръг Зенит семейства този път на Динамо-ЛО (Ленинградска област), до момента в който московчани са домакини на водача Локомотив Новосибирск, воден от Пламен Константинов, в дербито на кръга. Срещите са в събота, 23 ноември, от 17:00 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР