Българо-италианско семейство ще търси идеалното жилище под наем в столицата

...
Българо-италианско семейство ще търси идеалното жилище под наем в столицата
Коментари Харесай

Италианка и българин търсят идеалното жилище под наем в новия епизод на „Дом за всеки“

Българо-италианско семейство ще търси идеалното жилище чартърен в столицата в новия епизод на „ Дом за всеки “ .

Валентина избира да напусне родната си Италия и да последва брачна половинка си Иван в София. Самият той е живял близо 10 години в чужбина, само че водено от потребността за сигурност и успокоение, фамилията е решило да отгледа щерка си Джиневра точно в България. Въпреки че българският я затруднява и постоянно позволява комични неточности, Валя приказва и схваща езика.

Младото семейство Тачеви живее чартърен, само че не са удовлетворени от изискванията в сегашния им дом. Ето за какво Иван и Валентина се обръщат за помощ към екипа на „ Дом за всеки “ в търсене на тристайно полуобзаведено жилище чартърен в центъра на София, или в южните региони на столицата. За тях местоположението е значима, защото не са дейни водачи и желаят да се придвижват до работните си места с градски превоз. Сумата, която фамилията може да отдели месечно за наем е 700 лева

Двамата сътрудници на предаването се впускат в търсене на идеалния апартамент чартърен за българо-италианската двойка и тяхната дребна щерка. Жоро предлага тристаен обзаведен апартамент в квартал " Бъкстон ", а Пепи ще изненада Иван и Валентина с по-голям парцел в същата постройка и даже на същия етаж. След двете жилища на един адрес, следва оглед в двустаен полуобзаведен апартамент на бул. " Васил Левски " в центъра на София.
 Дом за всеки iStock/Getty Images-->
Междувременно водещият Драго Симеонов ще покаже на феновете жилището на Д раго Чая в идеалния център на столицата. Какви изненади крие жилището и кой апартамент ще избере семейство Тачеви, не пропускайте да гледате новия епизод на " Дом за всеки " - на следващия ден вечер от 21.00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР