Българката Теодора Томанова, която от 7 години живее със семейството

...
Българката Теодора Томанова, която от 7 години живее със семейството
Коментари Харесай

Българка, изпратила картичка за раждането на Арчи, получи отговор от Хари и Меган

Българката Теодора Томанова, която от 7 години живее със фамилията си в Обединеното кралство, изпраща специфична ръчно направена от нея картичка до херцозите на Съсекс по случай раждането на първородния им наследник Арчи. Принц Хари и Меган удостоили Теди с писмен отговор.

Пред Dir.bg Томанова описа, че концепцията се родила в деня на оповестяването, че херцозите си имат правоприемник.

"Всички бяхме доста щастливи от новината и се сетих по какъв начин ще се чуя с майка ми и тя за четвърти път ще ме попита: "А ти изпрати ли от твоите хубости да поздравиш Кралското семейство за тяхното бебче? ". Този диалог е всякога когато се роди бебе в Кралството. И по този начин седнах и започнах да създавам. Четвъртата картичка ми хареса най-вече и взех решение нея да изпратя. Не се надявах на освен това от имейл, с който да ми благодарят. Пуснах я на 15 май 2019 година, след седмица започнах да си проследявам постоянно имейла за по този начин чакания отговор ", споделя Теди.

Тя създава картички и други ръчно направени с доста обич аксесоари от 2015 година

"За моя най- огромна наслада на 06 юли 2019 година получих картичка, в която ми благодарят за вниманието и топлите думи към тях и сина им Арчи. Изключително съм горда и щастлива за оказаното внимание от херцога и херцогинята на Съсекс ", добавя Теди.

Още в деня, в който идва писмото от кралските особи, Томанова споделя с приятелите и феновете си във Facebook своя екстаз от непредвидения отговор.

Снимки на картичката може да видите ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР