Българка ще ръководи бизнеса на международната фармацевтична компания Sanofi в

...
Българка ще ръководи бизнеса на международната фармацевтична компания Sanofi в
Коментари Харесай

Българка поема ръководството на фармацевтичната Sanofi на 9 балкански пазара

Българка ще управлява бизнеса на интернационалната фармацевтична компания Sanofi в девет страни в Централна и Югоизточна Европа. Лора Ивчева, която до момента беше ръководещ шеф на българския офис на сдружението, ще дава отговор за активността му с изключение на у нас още в Сърбия, Словения, Хърватия, Македония, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Косово и Албания, излиза наяве от публично известие.

На тази позиция тя ще дава отговор за координацията сред другите посоки в компанията, идентифицирането на капацитет за бизнес развиване в обособените пазари и подобряването на успеваемостта на работата на Sanofi, дружно със заложените цели на компанията по страни.

" В новата си роля ще не преставам да работя интензивно за увеличението на достъпа на пациентите от района до новаторски медикаменти и за подобряването на здравната грижа за всички нуждаещи се. В партньорство със здравните управляващи, имам вяра, че посредством обезпечаването на достъп до предварителна защита и модерно лекуване на редица болести, можем дружно да понижим тежестта върху здравната система и да работим в интерес на пациентите и обществото като цяло ", разяснява Лора Ивчева.

Ивчева е част от екипа на Sanofi от 20 години. Тя стартира кариерата си в компанията като единствен чиновник в отдел " Логистика ". Скоро по-късно става управител на отдела, образува екип и развива активността на компанията в това направление. През 2012 година е пoвишена като шеф отдел " Бизнес развиване и поддръжка на продажбите " за Румъния, България и Унгария. През 2015 година става търговски шеф на Sanofi в България, а през 2016 година е назначена за шеф " Търговски интервенции " за район Централна и Югоизточна Европа.

От 2019 годината извършва позицията ръководещ шеф на българския офис на Sanofi и е общоприет управител на Sanofi Genzyme, подразделението на Sanofi за онкология, множествена склероза, имунология и редки заболявания, за район Централна и Югоизточна Европа. Тези две позиции ще продължи да я съвместява и с новата си функционалност.

Лора Ивчева е приключила Софийски университет " Св. Климент Охридски ".

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР