Българка, израснала в сиропиталище в България, атакува Сената на американския

...
Българка, израснала в сиропиталище в България, атакува Сената на американския
Коментари Харесай

Сираче от България атакува сената в Илинойс 


Българка, израснала в сиропиталище в България, нападна Сената на американския щат Илинойс, оповестява cities929. com. Името й е Деси Андерсън.

Израсналата като сираче у нас, през днешния ден живее и има личен бизнес в Съединени американски щати. Пътят й в Америка стартира след осиновяването й от семейство в щата Орегон, когато е на осем години.

Тя се кандидатира за сенатор от Републиканската партия и желае да съставлява 41-ви изборен окръг. От 2019 година Деси живее дружно със брачна половинка си Ник в дребното градче Хейуърт край град Блумингтън, Илинойс, където двамата имат фамилен бизнес.

Любовта стартира с хидратация
Edna. bg
Любовта стартира с хидратация
„ Имах детство, с което доста хора мъчно ще се разпознават, и постоянно съм си мечтала да дойда в Съединени американски щати и съм харесвала това, което се приказва за Съединени американски щати, когато бях дребна. Сега аз в действителност изживявам своята американска фантазия и искам от все сърце тази фантазия да не се изплъзне от хората в днешните времена. Кандидатирам се, с цел да дам на хората вяра, че техният глас още веднъж ще има значение, че професионалните политици няма да имат прекомерно мощно въздействие върху нашите фамилии “, декларира Андерсън.

Централен Илинойс към този момент е дом за мен и желая да бъда човек, на който прелестните хора в региона, огромните и дребните бизнеси могат да се доверят, с цел да се боря за тях и да се грижа за в действителност значимите проблеми, които от ден на ден засягат живота ни, споделя още тя.

Българката е уверена, че ще получи поддръжка от разнообразна група хора и бизнеси. „ Нашият хубав регион е заплашен от професионални политици, смазващи налози и нарушавания на нашите свободи, каквито доста от нас са считали за немислими единствено преди десетилетие. Това е нашият щат и нашият регион и се кандидатирам, с цел да върна гласа на елементарния човек и да се боря за нещата, които са ни създали земята на свободните “, написа още Деси в формалния профил на своята кандидатура във Facebook.

Нашенец измежду супергероите на дивите животни

Българин е измежду 12-те супергерои на дивите животни, които са застрашени от изгубване. Д-р Николай Петков влиза в класацията на природозащитници от целия свят поради напъните си да опази червеногушата гъска от изгубване, излиза наяве от уеб страницата World Atlas.

„ Всичко към тази птица е изумително. Тъй като е мигрант на дълги дистанции, тя прави необикновено дълги полети. Всяка година по два пъти прелита към 6000 км сред Арктическия район и северозападните крайбрежия на Черно море. Червеногушата гъска е също една от най-прекрасно оцветените типове гъски “, отбелязва българинът. Д-р Петков работи интензивно за намаляване на заканите за червеногушата гъска посредством запазване на местообитанията на влажните зони, прекъсване на бракониерството и мониторинг на популацията.

В момента Николай е началник на интернационалния план „ Сигурен прелетен път “ на Българско дружество за защита на птиците и още 9 организации от Румъния, Украйна, Русия и Казахстан. Проектът се простира по целия прелетен път на типа и обгръща цялата популация на червеногушата гъска. В момента в света са останали една 50 000 индивида.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР