Българка грабна короната за най-красива омъжена жена в Европейския съюз.

...
Българка грабна короната за най-красива омъжена жена в Европейския съюз.
Коментари Харесай

Българка е най-красива в ЕС

Българка сграбчи короната за най-красива омъжена жена в Европейския съюз. Майката на три деца Яна Средкова завоюва наградата в състезанието MRS Europe 2019, който ще се организира при започване на октомври на Канарските острови, научи HotArena.

Общо 25 участнички се борят за влиятелното отличие, само че единствено нашенката съумя да стъпи на върха.

„ Победата беше непредвидена за мен, защото конкуренцията е доста сериозна. Повечето участнички бяха с три деца и имат съществени специалности.

Конкурсът тази година беше отдаден на битката с домашното принуждение. Имаше диспути по тематиката, а всяка от нас изнесе докла, като аз впечатлих журито с моя ”, споделя още Средкова.
Големият възторг настава, когато би трябвало да показа гения си. Тя облича национална носия и изпълняла ръченица, с което сграбчва сърцата на съдиите, написа „ България през днешния ден ”.

„ Чужденците доста харесват националните ни танци и този път не беше изключение ”, споделя още най-красивата омъжена българка в Европейски Съюз.

В последния кръг от надпреварата, Яна и останалите участнички се показват в три тура–дефилиране с национални носии, обичан спорт и публични рокли.

„ В спортната част заложих на таебо, тъй като понякога упражнявам този спорт и ми подхожда. Когато ме оповестиха за победител не можех да допускам. Наистина беше доста ненадейно.

Когато чух името си, полетях от благополучие. Усещането е необикновено ”, признава още Яна, която е новата „ Мисис Европейски съюз ”.

Средкова похвали уредниците от конкуренцията, че са се справили чудесно и са се погрижили участничките да си прекарат добре на състезанието. Тя не знае кой е идващият конкурс, на който ще показа страната ни, само че мисли до края на годината да си даде отмора.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР