България Заради агресия: Медици от Спешното в Бургас настояват за

...
България Заради агресия: Медици от Спешното в Бургас настояват за
Коментари Харесай

Заради агресия: Медици от Спешното в Бургас настояват за постоянна охрана

България Заради експанзия: Медици от Спешното в Бургас упорстват за непрекъсната защита Стигало се е и до ритници от страна на пациенти и техни близки 12 август 2020, 08:18  София осъмна с три блокирани кръстовища
София осъмна с три блокирани кръстовища
 Протести за 34-ти ден, какво се случва
Протести за 34-ти ден, какво се случва
 Волтова дъга удари 22-годишен служащ
Волтова дъга удари 22-годишен служащ
 Плоча падна и смачка автомобил в София
Плоча падна и смачка автомобил в София
 Бареков стачкува пред парцел на Прокопиев в Буджака
Бареков стачкува пред парцел на Прокопиев в Буджака
 Борисов: До дни съм подготвил решения, ще успокоим хората
Борисов: До дни съм подготвил решения, ще успокоим хората
 Работник пострада при токов удар в София
Работник пострада при токов удар в София
 Народно събрание се събира изключително в четвъртък
Народно събрание се събира изключително в четвъртък

остоянен полицейски пост пред Спешното поделение през нощта желаеха медици от болничното заведение в Бургас. Причината за това е поредност от случаи на експанзия и обиди. Стигало се е и до ритници от страна на пациенти и техни близки.

След експанзия против доктор: Медици заплашват да изоставен

Последният образец е от последните дни. Турист от друга страна постъпил в Спешното поделение с рана на главата. Той налетял на пердах на медицинския екип, до момента в който лекарите правили опит да промият раната му. Туристът съборил с ритник една от санитарките, която получила съществени контузии, оповестява NOVA.

"Лекарите в лечебните заведения с COVID-19 в Благоевград са на лимита на силите си "

Изследване разгласи лекарската специалност за най-опасна

"Агресията по отношение на работещите в Спешното поделение, а и освен, е непрекъсната ", разяснява зам.- шефът на УМБАЛ – Бургас доктор Светлозар Георгиев.

Пациент удря, души и наскърбява лекари и сестри

По думите му това се случва най-много нощем, в летния сезон, когато доста хора си разрешават да злоупотребяват с алкохол и други субстанции.

За следващ път: нови набези над медици

Повдигнаха обвиняване на дамата, която атакува фелдшер от Спешната помощ

"Всички, които идват тук считат, че техния случай е най-спешният. Всъщност сътрудник, който е квалифициран за това, взема решение кой би трябвало да се обслужи незабавно и кой може да изчака ", добави още той.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: бургас незабавно полиция експанзия.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи  Коронавирусът взе 12 нови жертви в България Коронавирусът взе 12 нови жертви в България  София осъмна с три блокирани кръстовища София осъмна с три блокирани кръстовища  Френският министър председател: Това е сложна за възприемане подлост Френският министър председател: Това е сложна за възприемане подлост  Катастрофата Катастрофата " Курск ": 20-ата годишнина на една съветска покруса  1 Държавна помощ за родители при карантинирани деца през образователната година  1 7,7 милиарда лева изплатени за пенсии и помощи на възрастните  1 Здравният министър: Тестовете за възпитаници за COVID-19 да са безвъзмездни --> Пaрите ни  Държавна помощ за родители при карантинирани деца през образователната година Държавна помощ за родители при карантинирани деца през образователната година  7,7 милиарда лева изплатени за пенсии и помощи на възрастните 7,7 милиарда лева изплатени за пенсии и помощи на възрастните  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Бареков стачкува пред парцел на Прокопиев в Буджака - България Бареков стачкува пред парцел на Прокопиев в Буджака - България  Коронавирусът взе 12 нови жертви в България Коронавирусът взе 12 нови жертви в България  Френският министър председател: Това е сложна за възприемане подлост Френският министър председател: Това е сложна за възприемане подлост  Катастрофата Катастрофата " Курск ": 20-ата годишнина на една съветска покруса Виц на деня Помните ли времето, когато най-страшното в живота беше: - Сега затворете учебниците и извадете по един двоен лист? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Android ще предизвестява за трусове Android ще предизвестява за трусове Платформата ще употребява смарт телефоните по света, с цел да направи световна система  Слънце, само че и дъжд с гръмотевици през днешния ден Слънце, само че и дъжд с гръмотевици през днешния ден Какви ще бъдат оптималните температури?  Дамски хороскоп за август 2020 Дамски хороскоп за август 2020 Всички дами би трябвало да знаят, че през август планетите ще ви обезпечат нужната поддръжка  Български изтребители вдигнати поради съветска интензивност над Черно море Български изтребители вдигнати поради съветска интензивност над Черно море Обединеният център за въздушни интервенции на НАТО в Торехон, Испания, е вдигнал самолетите  <p>Престъпните случки на Райнер Хьос, внук на чудовището от Аушвиц</p> DW: Престъпните случки на Райнер Хьос, внук на чудовището от Аушвиц Как се е опитвал да печели от тъмното минало на своето семейство  Почина огромният баскетболен треньор Иван Колев Почина огромният баскетболен треньор Иван Колев В продължение на няколко години Иван Колев бе и треньор на мъжкия народен тим на България  Заради ковид отсрочват честването на Шипченската епопея Заради ковид отсрочват честването на Шипченската епопея Едно от най-масовите годишни събития в страната се отсрочва за 2021 година  Цистерна се взриви край Девин Цистерна се взриви край Девин Два екипа на пожарната са на място на случая  Как ковид-19 удари пазара на парцели в България Как ковид-19 удари пазара на парцели в България Има понижение на размера от покупко-продажби в цялата страна от към 18%  Тъгувате по отминалата младост? Вижте какви облаги носи остаряването Тъгувате по отминалата младост? Вижте какви облаги носи остаряването Британско изследване разкрива насладите за възрастните над 65 години  Здравният министър: Никаква отдалеченост, дисциплинираност и хигиена Здравният министър: Никаква отдалеченост, дисциплинираност и хигиена Кунчев: Тенденцията в Добрич не е добра  Екшън и фентъзи в седмата седмица на „ Великият понеделник “ Екшън и фентъзи в седмата седмица на „ Великият понеделник “ Лентите, за които може да гласувате в акцията, са на уеб страницата на https://greatmonday.bg  Звезди се оповестиха против и в поддръжка на Елън Дедженеръс Звезди се оповестиха против и в поддръжка на Елън Дедженеръс Последните месеци сe oказаха тежки за токшоу звездата  Светлана Тихановска Тихановска - дамата, която провокира " последния деспот в Европа " Лукашенко Пред
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР