България загуби от Канада с 1:3 гейма в мач от

...
България загуби от Канада с 1:3 гейма в мач от
Коментари Харесай

Цветан Соколов с болка: Загубихме заради мен! Направих глупости, извинявайте

България загуби от Канада с 1:3 гейма в мач от Световната лига във Варна. Двубоят бе много нервозен, като за това способства и аржентинският арбитър. В българския лагер обаче потърсиха виновността в себе си. Това стори Цветан Соколов, който се извини на всички за провалянето.

" Моите нелепости бяха доста повече от мача с Полша. Не бих споделил, че тимът е направил толкоз доста неточности, само че аз направих може би най-слабия си мач за тази година. Толкова доста самостоятелни неточности направих и неправилни решения взех. Лично съгласно мен загубихме този мач поради мен, не можах да оказа помощ с нищо на тима. Няма какво повече да кажа.

Просто не се получаваха нещата, които знам да върша и мога да върша, а всяко нещо, което пробвах, не ставаше. Или ставаше неточност, или ставаше точка за тях. Така, че мога да кажа единствено едно " Извинявай! " на тима.

Умора има, само че по време на един мач няма по какъв начин да се пестиш. Това за мен го няма, само че моята игра е повече физическа, привикнал съм да разгадавам на физиката си, не толкоз механически да нападам, и очевидно през днешния ден ме подлъга ", сподели Цецо Соколов.

" Защо да нямаме шансове против Бразилия? Отбор са, хора от другата страна, всеки прави неточности. Излизаме да играем и да се надяваме, че това, което беше против Канада, няма да се повтори. Олимпийски първенци са, само че това не значи, че са застраховани от загуба ", приключи диагоналът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР