България Южен вятър води слънчево и топло време над България

...
България Южен вятър води слънчево и топло време над България
Коментари Харесай

Южен вятър води слънчево и топло време над България

България Южен вятър води слънчево и топло време над България Следващата седмица ни чакат температури до 18 градуса  Николай Киров 14 декември 2019, 09:05  Южен вятър води слънчево и топло време над България
Южен вятър води слънчево и топло време над България
 Джип блъсна две деца в София, едното умря
Джип блъсна две деца в София, едното умря
 Европейски Съюз одобри „ зелена договорка ”, позицията на България
Европейски Съюз одобри „ зелена договорка ”, позицията на България
 Прокуратурата: Димов и Аврамова са виновни за рецесията в Перник
Прокуратурата: Димов и Аврамова са виновни за рецесията в Перник
 Обвинения и отчаяние поради случая с Джамбазки
Обвинения и отчаяние поради случая с Джамбазки
 Лудогорец продължава в Лига Европа, Домусчиев: Браво, момчета!
Лудогорец продължава в Лига Европа, Домусчиев: Браво, момчета!
 Такси в болница: 300 лева за стая и 7 лева за мерене на кръвно
Такси в болница: 300 лева за стая и 7 лева за мерене на кръвно
 Майка твърди: Непозната нападнала и пребила детето ѝ
Майка твърди: Непозната нападнала и пребила детето ѝ

емпературите се покачват, в неделя ще бъде най-вече слънчево, превалявания не се чакат, а до края на идната седмица времето ще е топло.

Днес съгласно Националния институт по метеорология и хидрология над страната ще доминира облачно, в равнините и мъгливо време.

Затопля се, мъглите се подвигат

На места, основно в Южна България, а по здрач и в Източна - ще превалява дъжд.

В Източна България през по-голямата част от деня ще духа сдържан южен вятър и температурите доста ще се покачат. В Западна България вятърът ще е от северозапад, а по здрач и в източните региони югозападният вятър ще се смени със северозападен. Максималните температури ще са сред 7° и 12°, тук-там в Източна България до 14-15°. Атмосферното налягане е доста по-ниско от междинното за декември – към края на деня ще стартира да се покачва.

Облачно и мъгливо, тук-там със слаб дъжд

Над Черноморието ще е най-вече облачно, с краткотрайни разкъсвания на облачността преди обяд, основно над северното крайбрежие. Привечер и през нощта против неделя тук-там ще превали дъжд. През по-голямата част от деня ще духа сдържан юг-югозападен вятър и температурите ще се покачат. Привечер вятърът ще се смени със северозападен. Максималните температури на въздуха ще са сред 8° и 13°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде облачно и мъгливо. На места, основно в Рило-Родопската област ще има превалявания от дъжд, над 2000 метра от сняг. Условия за по-значителни количества има в южните региони от Родопите. Вечерта и през нощта против неделя превалявания ще има и в масивите от Източна България. Ще духа мощен юг-югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, а на 2000 метра – към 2°.

Какво време ни чака през декември

В неделя стоплянето ще продължи. Максималните температури ще доближат сред 9° и 15°

А от вторник до петък температурите ще се покачат още и ще бъдат на всички места над 10 градуса, тук-там до 17-18 градуса.

Ще бъде и най-вече слънчево, без превалявания. На 21 и 22 декември се чакат повече облаци, само че без превалявания, а температурите ще останат високи за това време на годината.

Всичко за времето у нас и по света можете да намерите на Sinoptik.bg

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: времето .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Какви бонуси ще дават компаниите за Коледа  1 Отново пилешко със салмонела у нас  1 Как да си сменим персоналната карта, в случай че срокът й изтича  1 Касата ще продължи да заплаща медикаментите на хронично болните --> Пaрите ни  Какви <a href=бонуси ще дават компаниите за Коледа " /> Какви бонуси ще дават компаниите за Коледа  Отново пилешко със салмонела у нас Отново пилешко със салмонела у нас  Как да си сменим персоналната карта, в случай че срокът й изтича Как да си сменим персоналната карта, в случай че срокът й изтича  Касата ще продължи да заплаща медикаментите на хронично болните Касата ще продължи да заплаща медикаментите на хронично болните Не пропускай  <br> Майка твърди: Непозната нападнала и пребила детето ѝ <br>
Майка твърди: Непозната нападнала и пребила детето ѝ
 След 6-месечна приложимост на електронна цигара жена получи.... След 6-месечна приложимост на електронна цигара жена получи....  <br> Каква ще бъде <strong> 2020 година </strong> за всяка зодия <br>
Каква ще бъде 2020 година за всяка зодия
 <br> <strong> Днешният ден </strong> е доста подобаващ за... <br>
Днешният ден е доста подобаващ за...
Последни  Южен вятър води слънчево и топло време над България Южен вятър води слънчево и топло време над България  <p>Днес <strong>имен ден</strong> честват всички с красивите зимни имена...</p> Днес имен ден честват всички с красивите зимни имена...  Китай и Съединени американски щати реализираха краткотрайно помирение Китай и Съединени американски щати реализираха краткотрайно помирение  Джип блъсна две деца в София, едното умря Джип блъсна две деца в София, едното умря  Европейски Съюз одобри „ зелена договорка ”, позицията на България Европейски Съюз одобри „ зелена договорка ”, позицията на България  Зоран Заев Нов скандал с Македония, Заев: Ще приказваме с Борисов  Съдия от Пазарджик е открита мъртва Съдия от Пазарджик е открита мъртва  Гласуват импийчмънт на Тръмп идната седмица Гласуват импийчмънт на Тръмп идната седмица  Прокуратурата: Димов и Аврамова са виновни за рецесията в Перник Прокуратурата: Димов и Аврамова са виновни за рецесията...  „ Пътят на достойнството “ събира почитатели и артисти пред огромния и дребния екран „ Пътят на достойнството “ събира почитатели и артисти пред огромния...  ТАСС: Големият брат постоянно прости на България ТАСС: Големият брат постоянно прости на България  <p>Смартфон зад кормилото = до година затвор в Япония</p> Смартфон зад кормилото = до година затвор в Япония  " Глинени истории " - една галерия за ценители  Етикетите на храните ще се борят със затлъстяването Етикетите на храните ще се борят със затлъстяването  <p>Край на новогодишните фойерверки?</p> Край на новогодишните фойерверки?  Взрив в Германия, умрял, десетки потърпевши Взрив в Германия, умрял, десетки потърпевши . Виртуална игра взема решение споровете в Южен Судан  Ангел Джамбазки Обвинения и отчаяние поради случая с Джамбазки  Грета отвръща на удара, размяната на реплики с Тръмп продължава Грета отвръща на удара, размяната на реплики с Тръмп...  Херо Мустафа Херо Мустафа: Корупцията подкрепя екстремизма Всичко от през днешния ден Виц на деня Надпис на цирков плакат: " ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СВЕТА! Дресирани костенурки! Правят цялостен кръг на манежа на задни лапи! " Отдолу има надпис с по-малки букви:  " Номерът трае… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката...  Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров  Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия Водещи вести  Зоран Заев Нов скандал с Македония, Заев: Ще приказваме с Борисов  Съдия от Пазарджик е открита мъртва Съдия от Пазарджик е открита мъртва  ТАСС: Големият брат постоянно прости на България ТАСС: Големият брат постоянно прости на България  <p>Край на новогодишните фойерверки?</p> Край на новогодишните фойерверки?  Китай и Съединени американски щати реализираха краткотрайно помирение Китай и Съединени американски щати реализираха краткотрайно помирение  " Глинени истории " - една галерия за ценители  Гласуват импийчмънт на Тръмп идната седмица Гласуват импийчмънт на Тръмп идната седмица  „ Пътят на достойнството “ събира почитатели и артисти пред огромния и дребния екран „ Пътят на достойнството “ събира почитатели и артисти пред огромния и дребния екран  Етикетите на храните ще се борят със затлъстяването Етикетите на храните ще се борят със затлъстяването  <p>Смартфон зад кормилото = до година затвор в Япония</p> Смартфон зад кормилото = до година затвор в Япония

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР