България Вижте палатите на босовете от Видин Денят на акцията

...
България Вижте палатите на босовете от Видин Денят на акцията
Коментари Харесай

Вижте палатите на босовете от Видин

България Вижте палатите на босовете от Видин Денят на акцията е бил изтеглен напред, защото един от участниците в незаконната активност е арестуван по различен мотив в Швеци  Николай Киров 22 април 2019, 18:54
олицията разруши проведена незаконна група във Видин, занимавала се с трафик на хора за милостиня.

Задържаните уредници са живеели в първокласни къщи, показали са висок обществен статус без да имат и един работен ден, на гърба на хора, които са в неравностойно състояние, разясни шефът на ГДБОП гл. комисар Ивайло Спиридонов. Акцията вижте във видеото, оповестено от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

ВИЖТЕ ПАЛАТИТЕ НА БОСОВЕТЕ ОТ ВИДИН
Вижте палатите на босовете от Видин  Организирана незаконна група, занимавала се с трансфериране на хора за милостиня, е обезвредена при взаимни дейности на чиновници от ГДБОП, ОДМВР- Видин, Дирекция „ Жандармерия “.  Организирана незаконна група, занимавала се с трансфериране на хора за милостиня, е обезвредена при взаимни дейности на чиновници от ГДБОП, ОДМВР- Видин, Дирекция „ Жандармерия “.  Организирана незаконна група, занимавала се с трансфериране на хора за милостиня, е обезвредена при взаимни дейности на чиновници от ГДБОП, ОДМВР- Видин, Дирекция „ Жандармерия “.  Организирана незаконна група, занимавала се с трансфериране на хора за милостиня, е обезвредена при взаимни дейности на чиновници от ГДБОП, ОДМВР- Видин, Дирекция „ Жандармерия “.
По думите му оперативната работа по случая е траяла извънредно малко с помощта на добре свършената работа от ОДМВР-Видин.

Операцията е осъществена на 20 април в региона на с. Дреновец под управлението на Специализираната прокуратура.

Установени са седем участници в незаконната скица, които сега са арестувани, разясни ръководителят на Специализираната прокуратура Димимитър Петров.

Той посочи, че интервенцията е извършена след следствие, осъществено от чиновници на ГДБОП - членове на бандата, работила на територията на Кралство Швеция, били засечени в обществените мрежи да показват положението си.

Според данните до този миг проведената незаконна група е работила по две линии. При първата бивали набирани хора от обществено слабите пластове. Обещавано им било, че ще получат половината от изкараните пари. Жертвите живеели в плътски условия, спали са в рейсове, транспортирани са били от град на град.

Изкарваните пари те предавали на членовете на групата с уверението, че ще им ги пазят и ще ги дадат, като се върнат в България. В последна сметка получавали оскъдна сума от изкараното поради удържани сметки за превоз и спане.

Другата линия, по която е работила групата била за рекрутиране на така наречен просяци от хора, които са взели от уредниците пари назаем и не са съумели да ги върнат след насъбраните непостижими лихви, добави прокурор Петров.

Денят на акцията е бил изтеглен напред, защото един от участниците в незаконната активност е арестуван по различен мотив в Швеция. Притеснени останалите подхванали бързо прибиране в България, разяснява шефът на ГДБОП гл. комисар Ивайло Спиридонов.

Той уточни, че напъните на Министерство на вътрешните работи са точно в тази посока – елиминиране на групи, които действително тормозят локалните поданици на разнообразни райони на страната.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Запалиха автомобила на кмета на Козлодуй Запалиха автомобила на кмета на Козлодуй  <br> Порожанов за къщата на Манолев: Правена е инспекция <br>
Порожанов за къщата на Манолев: Правена е инспекция
 <br> Кралица Елизабет на 93. <strong> Какво не знаем за нея </strong> <br>
Кралица Елизабет на 93. Какво не знаем за нея
 <br> <strong> Как се заражда </strong> животът и <strong> РНК </strong> преди <strong> ДНК </strong> ли е съществувала <br>
Как се заражда животът и РНК преди ДНК ли е съществувала
Последни  <p>Вижте палатите на босовете от Видин</p> Вижте палатите на босовете от Видин  Лютви Местан Върнаха шофьорската брошура на Местан  <p>Порожанов отстъпи, земеделците стопират протеста</p> Порожанов отстъпи, земеделците стопират митинга  Андерс Холш Поулсен Най-богатият човек в Дания загуби три деца...  <p>Превозвачи и работодатели желаят отсрочване на тол таксите</p> Превозвачи и работодатели желаят отсрочване на тол таксите  <p><span style= Заедно в музиката и любовта - на сцената на...  <p>Карамазов: &quot;Дяволското гърло&quot; беше избавление за мен</p> Карамазов: "Дяволското гърло " беше избавление...  <p>Нов гърмеж и изключително състояние в Коломбо</p> Нов гърмеж и изключително състояние в Коломбо  <p>Екзотичната страна, която е <strong>&bdquo;люлката на човечеството&rdquo;&nbsp;&nbsp;</strong></p> Екзотичната страна, която е „ люлката на...  <p>Йончева сподели телефона със записа &quot;Ало, Банов съм&quot;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;</p> Йончева сподели телефона със записа "Ало, Банов...  Румен Радев Радев: Дебатът за „ боен преврат” е безразсъден...  Осъдиха Северин на 30 години затвор за убийството на Виктория Осъдиха Северин на 30 години затвор за убийството на...  <p>Защо Андрей Слабаков влиза в политиката</p> Защо Андрей Слабаков влиза в политиката  <p>Петя Дикова и Илиян Любомиров <strong>станаха родители</strong></p> Петя Дикова и Илиян Любомиров станаха родители  Катя Стоянова Созопол има краткотраен кмет  <p><strong>Две звездни раздели</strong> в границите на дни</p> Две звездни раздели в границите на дни  Румен Порожанов Порожанов за къщата на Манолев: Правена е инспекция  <p>Най-големият <strong>пролетен маратон</strong> отхвърли <strong>пластмасата за еднократна употреба</strong></p> Най-големият пролетен маратон отхвърли пластмасата за...  <p><span style= В очакване на „ Краят “  <p>В Турция арестуваха член на ръководещата партия за нападение&nbsp;</p> В Турция арестуваха член на ръководещата партия за... Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж влиза в бар и си поръчва двоен скоч, бърбън с лед и тройна водка. - Не бива да пия всички тези неща с това,… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Победа за България - Екологичен потенциал забрани двойния стандарт при храните Победа за България - Екологичен потенциал забрани двойния стандарт при храните  Актьорът, който умря 25 пъти на екрана , който на екрана  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Борисов предлага на Франция да помогне за  Лидия Инджова: С корема на Донка несъмнено смъкнах някой различен кг  Най-кървавият атентат в българската история преди 94 години Водещи вести  Лютви Местан Върнаха шофьорската брошура на Местан  <p>Нов гърмеж и изключително състояние в Коломбо</p> Нов гърмеж и изключително състояние в Коломбо  <p>Отново скандална договорка: 80 дка за 2 лева квадрата</p> Отново скандална договорка: 80 дка за 2 лева квадрата  Андерс Холш Поулсен Датски милиардер загуби три деца при офанзивите в Шри Ланка  <p>Йончева сподели телефона със записа &quot;Ало, Банов съм&quot;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;</p> Елена Йончева сподели телефона, от който е изработен записът " Ало, Банов съм "  <p><strong>На днешния ден</strong> би трябвало да почистим домовете си...</p> На днешния ден би трябвало да почистим домовете си...  <p>Как <strong>български учени могат да трансформират живота ни</strong></p> Как български учени могат да трансформират живота ни  <p>Петя Дикова и Илиян Любомиров <strong>станаха родители</strong></p> Петя Дикова и Илиян Любомиров станаха родители  <p>Превозвачи и работодатели желаят отсрочване на тол таксите</p> Превозвачи и работодатели желаят отсрочване на тол таксите  <p>Порожанов отстъпи, земеделците стопират протеста</p> Порожанов отстъпи, земеделците стопират митинга  <p>Екзотичната страна, която е <strong>&bdquo;люлката на човечеството&rdquo;&nbsp;&nbsp;</strong></p> Екзотичната страна, която е „ люлката на човечеството ”  <p><span style= Заедно в музиката и любовта - на сцената на „ Евровизия ”  <p>Карамазов: &quot;Дяволското гърло&quot; беше избавление за мен</p> Владо Карамазов: " Дяволското гърло " беше избавление за мен  Румен Радев Радев: Дебатът за „ боен прелом ” е безразсъден и непотребен  <p>Защо Андрей Слабаков влиза в политиката</p> Защо Андрей Слабаков влиза в политиката  Катя Стоянова Созопол има краткотраен кмет  <p><strong>Две звездни раздели</strong> в границите на дни</p> Две звездни раздели в границите на дни  <p>Най-големият <strong>пролетен маратон</strong> отхвърли <strong>пластмасата за еднократна употреба</strong></p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР