България става все по-добра в икономическо развитие - имаме вече

...
България става все по-добра в икономическо развитие - имаме вече
Коментари Харесай

Борисов: Икономиката на България върви все по-добре

България става все по-добра в икономическо развиване - имаме към този момент над 6% експорт повече и то в новаторски технологии, машиностроене. Завод след цех се появява,
Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при откриването на първия Пловдивски стопански конгрес.

" Ако би трябвало да мерим политиците по нещо, то е какъв брой въпрешен артикул могат да провеждат в своите страни и какъв брой по-късно се разпределя на глава на популацията ", сподели Борисов. И добави: " Не се ръководи с този див популизъм, който е обхванал и света, и в България. Може да се спрем на това, което е плюс и това са безспорти обстоятелства ".

Премиерът уточни още, че стабилната вероятност, 10%-ния плосък налог и 20% Данък добавена стойност са " идеални " за вложителите. " Това ще продължи до момента в който ние управляваме ", сподели Борисов.
Пред участниците на форума той заяяви, че продължгава да работи и за възстановяване на инфраструктурата в страната. " Опитайте се да си визиите по какъв начин от Пловдив отивате през " Струма " до Солун за часове. Прекрасни места за вложители има, прелестни места да се развиват цехове, да се уголемяват производства, туризъм, естествени запаси и енергийната сфера. Пренос на ток, транспорт на газ. Какво повече би желал бизнесът? ", попита Борисов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР