България стартира новата година с игра за своите най-лоялни клиенти

...
България стартира новата година с игра за своите най-лоялни клиенти
Коментари Харесай

Kaufland раздава ваучери за пазаруване на стойност 150 000 лева през януари


България започва новата година с игра за своите най-лоялни клиенти - притежатели на Kaufland Card. Всички притежатели на цифрова или физическа Kaufland Card могат да завоюват един от 1000 ваучера за извършване на покупки на стойност 150 лева Условието е да са задействали и употребявали ваучър от своята карта в интервала сред 01.01. и 29.01.2023 година

Всяка покупка в магазините на веригата носи точки за преданост, с които се задействат купоните. За другите продукти са нужни друг брой точки за „ отключване “ на ваучър с промоция. Клиентите на най-големия ритейлър у нас получават 1 точка за всеки 5 лева от своята сметка.



Купони се събират и при извършване на покупки от онлайн магазина на веригата посредством приложението Glovo app. Този вид извършване на покупки и активиране на купони също попада в обсега на играта за интервала на акцията.

Ваучерите за извършване на покупки ще бъдат изтеглени на лотариен принцип. Наградата – ваучерът на стойност 150 лева, ще е годна до 3 месеца след активирането й.

Пълните условия на играта можете намерите .

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,7 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 чиновници. През 2022 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР