България стана по-активна в изграждането на система за транспортиране на

...
България стана по-активна в изграждането на система за транспортиране на
Коментари Харесай

Газпром: България активно гради система за транспортиране на газ за Турски поток

България стана по-активна в построяването на система за превозване на газ за " Турски поток " в страната си, съобщи изпълнителният шеф на " Газпром " Алексей Милер, представен от " РИА Новости ".

В началото на декември Владимир Путин разгласи, че България съзнателно забавя " Турския поток " на своята територия , явно под външен напън .

Тогава Путин добави, че в случай че българите не желаят да осъществят план за превозване на газ на своята територия, Русия ще откри други благоприятни условия за пренос на газ през Южна Европа.
 И сърбите ще си имат
И сърбите ще си имат " Балкански поток ", убеден Борисов

На откриването откриването на " Турски поток " Борисов се срещна с Вучич, Путин, Ердоган

Руският дипломат в България Анатолий Макаров изясни в средата на декември, че българският министър председател Бойко Борисов му е заречен, че съветският газ ще премине през България към Сърбия на 31 май 2020 година

" Виждаме, че... нашите български сътрудници сега работят доста по-интензивно от преди ", разяснява Милер.

Министърът на енергетиката Александър Новак изрази убеденост, че България ще извърши отговорностите си в това отношение.

" Днес работата е в разгара си, в огромен мащаб . Ние сме уверени, че българските сътрудници ще изпълнят отговорностите си и ще изградят своята част ".
 Плевнелиев желае да се радваме за
Плевнелиев желае да се радваме за " Балкански поток " и Съединени американски щати да се радват с нас

С новата зелена договорка на Европа може АЕЦ, само че в случай че стане на пазарен принцип

В същото време президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи, че строителството към този момент е приключено в страната му . " Ние построихме всичко, само че към момента чакаме българите да завършат газопровода в страната си ".

България заявява, че строителството е в разгара си .

" България построява своята газоразпределителна мрежа . И колкото повече газ идва от Русия и Азербайджан, толкоз повече можем да транспортираме по нашия газопровод през България. За това сме подготвени, ние го построяваме ", разяснява българският министър председател Бойко Борисов.
 Хейл: В Америка сме оптимисти за бъдещето на България и за нашите връзки
Хейл: В Америка сме оптимисти за бъдещето на България и за нашите връзки

" Съединени американски щати са положителна мощ в Близкия изток, България е доста значима страна за европейската непоклатимост и сигурност и за американската визия за бъдещето на Европа "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР