България ще излезе срещу звездите на Франция на 13 септември

...
България ще излезе срещу звездите на Франция на 13 септември
Коментари Харесай

Променен час за България - Франция

България ще излезе против звездите на Франция на 13 септември в първи мач от новата фаза на квалификациите за Световното състезание в Китай с час по-рано. От БФБаскетбол бяха оповестили начален час 19.00, пред ФИБА с оглед обстоятелството, че мачът е в работен ден (четвъртък), с цел да могат повече почитатели на баскетбола да се насладят на играта на звездите на противника и да поддържат българските момчета във значимата борба.

Официалният броудкастър на квалификациите - Българска национална телевизия, определен от ФИБА за този цикъл, обаче наложи смяната. Българска национална телевизия ще излъчва и мачовете от Световното състезание по волейбол, които съответстват с мача България - Франция. За да могат последователите на спорта да се насладят и на волейбола, и на баскетбола, беше наложена смяна на началния час в " Арена Ботевград " и дуелът ще започва в 18.00 часа.

Въпреки това в лагера на националите и уредниците от БФБаскетбол се надяват на цялостна зала в Ботевград и поддръжка за българския народен тим, както това се случваше във всеки от дуелите на " лъвовете " до в този момент.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР