България представлява най-важната отправна точка за целия регион. Страна, която

...
България представлява най-важната отправна точка за целия регион. Страна, която
Коментари Харесай

Джузепе Конте: България е най-важната отправна точка за целия регион

България съставлява най-важната насочна точка за целия район. Страна, която осъзнава своята функционалност и роля за всички начинания в района. Затова Италия обръща огромно внимание на всички начинания на нашите български другари. Това съобщи министър председателят на Италия Джузепе Конте.


Италия е значим съучастник и другар, основно настоящо лице по доста въпроси, отнасящи се до Европейски Съюз и Балканите.

България стартира да има все по-голяма роля за газовите хъбове. Това е голяма роля и това ще разреши на страната в допълнение да израсне и да продължи да дава своя принос, тъй като това не е единствено народен интерес, само че интересува и всички останали европейски страни, които желаят да диверсифицират своите доставки, добави Конте.
 Премиерът Борисов се срещна с италианския си сътрудник Джузепе Конте (Снимки) Премиерът Борисов се срещна с италианския си сътрудник Джузепе Конте (Снимки)
„ Италия е значим сътрудник за България в Европейски Съюз и съдружник в НАТО. Имаме отлични двустранни връзки, за чието задълбочаване продължаваме дейния политичес...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР