България отново ще участва на Евровизия. През май 2022 г.

...
България отново ще участва на Евровизия. През май 2022 г.
Коментари Харесай

Intelligent Music Project с Рони Ромеро ще представи България на „Евровизия”

България още веднъж ще взе участие на „ Евровизия ”. През май 2022 година в Торино, Италия, страната ни ще бъде показана от групата Intelligent Music Project.

Начело на Intelligent Music Project е актуалният вокалист на именитата група на Ричи Блекмор Rainbow - Рони Ромеро. Заедно с него, на сцената на „ Евровизия ” ще се качат Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов и Димитър Сираков. Те ще показват България с песента „ Intention ” („ Намерение ”).

Автор на музиката и текста е Милен Врабевски. По думите му песента слага въпроса за персоналната вътрешна битка на всеки от нас с остарелите модели на религия и държание, които ни дърпат обратно. Песента ще е подготвена напълно скоро, а почитатели на групата ще могат да я чуят на идното турне през декември.

„ Българска национална телевизия ще продължи традицията за присъединяване на България на най-престижния музикален конкурс в Европа. Като социална медия, наш дълг е да отворим вратите на българската музика към света. През 2022 година ще представим страната ни с рок на международно равнище и се надявам песента да бъде оценена и подкрепена, както в България, по този начин и в чужбина ”, разяснява през днешния ден на конференция генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

„ С Intelligent Music Project сме дружно съвсем от три години. Чувствам се като част от тази група и за мен ще е наслаждение да вземам участие в българското показване на „ Евровизия ”. Спомням си по какъв начин преди години със сина ми стояхме пред тв приемника и гледахме състезанието, а в този момент аз съм този, който ще се качи на огромната сцена ”, сподели Рони Ромеро. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР