България Нов спор за изтребителите Президентът смята, че правителството и

...
България Нов спор за изтребителите Президентът смята, че правителството и
Коментари Харесай

Нов спор за изтребителите

България Нов спор за изтребителите Президентът счита, че държавното управление и Народното събрание са задраскали спортната процедура, а Каракачанов съобщи, че тематиката не би трябвало да влиза в предизборната акция  Виолета Русенова 19 май 2019, 19:52
пор сред президента и ръководещите и поради договарянията със Съединени американски щати за новите изтребители. Според Румен Радев „ След като държавното управление и Народното събрание „ задраскали “ спортната процедура, която била поръчител за реализиране на най-хубави условия за България, към този момент мъчно можело да приказва за договаряния “.

Военният министър Красимир Каракачанов отхвърли договарянията със Съединени американски щати да са предопределени.

„ Бих коментирал неговите думи – когато се водят договаряния, би трябвало да има радиомълчание. В края на краищата тематиката с превъоръжаването на армията не би трябвало да влиза в предизборната изразителност. Абсолютно не съм склонен, че няма договаряния. Преговори има – тежки са, само че те в случай че бяха лесни, още преди 10 години, когато сегашният президент беше командващ на Военновъздушните сили, щяха да приключат и щяхме да имаме от дълго време нови изтребители”, разяснява Каракачанов.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР