България не трябва да изостава от зелените политики, предупреди управляващият

...
България не трябва да изостава от зелените политики, предупреди управляващият
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева: България не трябва да изостава

България не би трябвало да изостава от зелените политики, предизвести ръководещият шеф на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение в ефира на "Хоризонт ".

По думите ѝ нисковъглеродната стопанска система ще даде нов подтик на вложенията и ще спомогне за основаването на нови работни места.

„ Ние търсим области, в които да се заявяваме като водачи. И в тази област, в случай че ние действаме бързо и уверено за Европа има късмет да генерира по-висок напредък и да заеме конкурентна позиция в нещо, което абсолютно ще става в бъдещето. И аз се надявам, че България ще откри своето място в тази ниша на нова конкурентоспособност “, сподели тя.

Румен Радев се срещна с Кристалина Георгиева

Според Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение разходната част на българския бюджет би трябвало да се усъвършенства, като се насочат повече пари към вложения в хората:

„ Най-важно за България е да влага в хората. В обучение на децата от 0 до 5-годишна възраст, когато доста от това, което те ще бъдат един ден, се образува. Да дава опция за подготовка и преквалификация. Да подтиква бизнесът да влага в хората “.

Георгиева предизвести за "изкушенията на евтините пари “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР