България Мъгла и хладно време, кога ще се затопли Времето

...
България Мъгла и хладно време, кога ще се затопли Времето
Коментари Харесай

Мъгла и хладно време, кога ще се затопли

България Мъгла и хладно време, по кое време ще се затопли Времето ще остане по-топло от нормалното за сезона  Надежда Неменски 16 ноември 2019, 08:29  Мъгла и хладно време, по кое време ще се затопли
Мъгла и хладно време, по кое време ще се затопли

" Съсипаха я тази страна " и още обичани изречения на българите
 АИКБ и КНСБ в спор за предлагането за болничните
АИКБ и КНСБ в спор за предлагането за болничните
 Проверка в три лечебни заведения след случай с умряло дете
Проверка в три лечебни заведения след случай с умряло дете
 Откраднаха бастуна на Пенчо Славейков
Откраднаха бастуна на Пенчо Славейков
 Стоянка Мутафова е в реанимацията на ВМА
Стоянка Мутафова е в реанимацията на ВМА
 Менда Стоянова: Правилото за болничните има две изключения
Менда Стоянова: Правилото за болничните има две изключения
 Кой печели и кой губи от измененията за болничните
Кой печели и кой губи от измененията за болничните

събота в множеството низини, равнини и котловини ще има ниска облачност или мъгла. Разкъсвания на облачността и усъвършенствания на видимостта ще има в следобедните часове. Над планинските региони през нощта ще доминира ясно, денем – слънчево време, с увеличаваща се от запад висока облачност. Ще духа слаб южен, в Дунавската низина североизточен вятър.

Тези открития трансформират всичко, което знаем за световното стопляне

Минималните температури

ще бъдат 2-3 градуса тук-там из високите полета на Западна България, до 13-14 градуса по морския бряг. Максималните температури ще бъдат 13-18 градуса, по-ниски в регионите с целодневна мъгла.

Над Черноморието

ще доминира слънчево време, в утринните часове и вечерта ще има ниска облачност или мъгла. Вятърът ще бъде слаб от изток-югоизток, който до вечерта ще се ориентира от изток. Максималните температури на въздуха ще бъдат 17-19 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 17-18 градуса, а вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините

ще доминира слънчево време с раздрана висока облачност. В подножията до обяд ще бъде мъгливо. Ще духа слаб южен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде към 13 градуса, на 2000 м – към 8 градуса.

Сняг скова Франция и умъртви човек

В неделя

ще е без превалявания. Над равнинната част от страната ще бъде облачно и мъгливо, като усъвършенстване на видимостта и скъсване на ниската облачност ще настава след обяд.

Предимно слънчево ще бъде времето в планините и планинските региони, където и температурите ще се покачат. В по-голямата част от страната преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 5 и 10 градуса, а оптималните - сред 15 и 20 градуса, по-ниски - към 12 градуса, ще остават в регионите с по-трайна мъгла.

В началото на идната седмица

ще се усили вятърът от юг-югозапад. Ще се задържи по-топло от нормалното за сезона. Облачността над страната ще е забележителна и тук-там в западните и южните региони ще превали дъжд.

Всичко за времето у нас и по света можете да намерите на Sinoptik.bg

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: времето прогноза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Казусът с болничния се задълбочи  1 Горанов към общините: Ако желаят повече пари, да вкарат подоходен налог  1 Превръща ли се Гърция в " пералня за мръсни пари "  1 Омбусманът с рекомендация за втория дирек на пенсионното обезпечаване --> Пaрите ни  Казусът с болничния се задълбочи Казусът с болничния се задълбочи  Горанов към общините: Ако желаят повече пари, да вкарат подоходен налог Горанов към общините: Ако желаят повече пари, да вкарат подоходен налог  Превръща ли се Гърция в Превръща ли се Гърция в " пералня за мръсни пари "  Омбусманът с рекомендация за втория дирек на пенсионното обезпечаване Омбусманът с рекомендация за втория дирек на пенсионното обезпечаване Не пропускай  Сняг скова Франция и умъртви човек Сняг скова Франция и умъртви човек  <br> Абсурдни <strong> български табели </strong>, които ще ви разсмеят <br>
Абсурдни български табели , които ще ви разсмеят
 <br> с петиция против Амбър Хърд: <strong> </strong> е жертвата” <br>
с петиция против Амбър Хърд: е жертвата”
 <br> <strong> Селин Дион </strong> отново изненада с нова визия (СНИМКИ) <br>
Селин Дион отново изненада с нова визия (СНИМКИ)
Последни  <p>Мъгла и хладно време, по кое време ще се затопли</p> Мъгла и хладно време, по кое време ще се затопли  Автор: Тихомир Пенов. Изложба: Илюзия " Съсипаха я тази страна " и още обичани изречения на...  Windows 10 Какви са новостите в огромния ъпдейт на Windows 10  Мечта става действителност след 32 години Мечта става действителност след 32 години  <p>Днес <strong>имен ден</strong> имат&hellip;</p> Днес имен ден имат…  Железопътна гара Трастевере Българка бутна жена на релсите на гара в Рим  <p>Турция: Преговорите с &bdquo;Фолксваген&rdquo; продължават</p> Турция: Преговорите с „ Фолксваген&rdquo...  Лютви Местан Готова е експертизата за злополуката с Местан  <p>Шофьорът, умъртвил 5-годишно дете в Русе, остава в ареста</p> Шофьорът, умъртвил 5-годишно дете в Русе, остава в ареста  <p>АИКБ и КНСБ в спор за предлагането за болничните</p> АИКБ и КНСБ в спор за предлагането за болничните  <p>Уникална мозъчна интервенция избави живота на мъж</p> Уникална мозъчна интервенция избави живота на мъж  Панчо – Ди Джеят, който обича да прави хората щастливи Панчо – Ди Джеят, който обича да прави хората щастливи  Али Хаменей Али Хаменей: Иран желае заличаване на режима, не на...  <p><strong>Джино Галанте</strong> и неговите портрети на дами (СНИМКИ)</p> Джино Галанте и неговите портрети на дами (СНИМКИ)  <p>Audi S8: лимузина с динамичност на супер състезателен модел</p> Audi S8: лимузина с динамичност на супер състезателен модел  Аврамова желае водният режим в Перник да стартира, вода ще има 7 часа Аврамова желае водният режим в Перник да стартира, вода...  <p>Нова <strong>уникална</strong>&nbsp;находка от&nbsp;&quot;Вълчата бърлога&quot; на <strong>Хитлер</strong></p> Нова неповторима находка от "Вълчата...  <p><strong>Една от версиите</strong> за гибелта на детето&nbsp;&nbsp;</p> Една от версиите за гибелта на детето  <p>Рецепта за <strong><span style= Рецепта за къпана баница, която не знаете  Фейсбук направи пряк съперник на... Instagram Фейсбук направи пряк съперник на... Instagram Всичко от през днешния ден Виц на деня В реката някакъв се дави и вика за помощ. - За, Бога дребосъче - подвиква му минаващият по брега лорд Джордж. Какви са тези нелепости!… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Студенти трансформират български университет в Станфорд  Липсата на секс води до тези здравословни проблеми  Да осиновиш дете в България: историята на Яна  Градинарят на Моне: по какъв начин се съживява легенда  Българин усъвършенства втори връх на Гинес (СНИМКИ)  От Стакевци до НАСА и Водещи вести  Железопътна гара Трастевере Българка бутна жена на релсите на гара в Рим  <p>Турция: Преговорите с &bdquo;Фолксваген&rdquo; продължават</p> Турция: Преговорите с „ Фолксваген ” не престават  Проблем с Проблем с " Фалкон " с Борисов на борда, стопират го  Мечта става действителност след 32 години Мечта става действителност след 32 години  Windows 10 Какви са новостите в огромния ъпдейт на Windows 10  <p><strong><span style= Видео с кит, преминаващ край група сърфисти, стана шлагер в интернет  <p>Нова <strong>уникална</strong>&nbsp;находка от&nbsp;&quot;Вълчата бърлога&quot; на <strong>Хитлер</strong></p> Откриха зеленчуковата градина на Адолф Хитлер  <p>Шофьорът, умъртвил 5-годишно дете в Русе, остава в ареста</p> Шофьорът, умъртвил 5-годишно дете в Русе, остава в ареста  Лютви Местан Готова е експертизата за злополуката с Местан  <p>Уникална мозъчна интервенция избави живота на мъж</p> Уникална мозъчна интервенция избави живота на мъж
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР