България кандидатства за домакин на олимпийската квалификация във волейбола, обяви

...
България кандидатства за домакин на олимпийската квалификация във волейбола, обяви
Коментари Харесай

България е кандидат за домакин на олимпийската квалификация във волейбола

България кандидатства за хазаин на олимпийската подготовка във волейбола, разгласи министърът на спорта Красен Кралев във Варна. Той изясни, че Бразилия се е отказала от семейството, написа dnevnik.bg.
Той сподели, че в случай че се подходи вярно, с едно домакинство " можем да имаме шансове да обърнем Бразилия и да се класираме още в първата подготовка. Нямаме проблем да получим квалификацията, преговаряме за размера на финансовата част ". По думите на спортния министър България договаря предпочитано за спортовете от първа група, където може да има триумф. " Засега имаме удостоверение, че сме спечелили последната международна подготовка в битката ", уточни той.
Министърът на спорта приказва и за концепцията професионален треньор да води занятията в третия час по физическо образование. " Практиката във Варна сподели, че не сме сбъркали. В 12 учебни заведения организират третия час по физическо образование с треньори от 11 типа спорт плюс съвременен балет ", сподели в умозаключение Кралев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР