България Как са избягали затворниците в Стара Загора Има прекалено

...
България Как са избягали затворниците в Стара Загора Има прекалено
Коментари Харесай

Как са избягали затворниците в Стара Загора

България Как са избягали пандизчиите в Стара Загора „ Има прекомерно доста съвпадения и няма подозрение, че бягството е планувано ”, счита Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията  Надежда Неменски 26 август 2019, 11:45 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Как са избягали пандизчиите в Стара Загора
Как са избягали пандизчиите в Стара Загора
 Ерменков: Италия праща отпадък в България, горят го в ТЕЦ-ове
Ерменков: Италия праща отпадък в България, горят го в ТЕЦ-ове
 След гибелта на британци - ревизират хотел за легионела
След гибелта на британци - ревизират хотел за легионела
 Протест на служащи от компанията, упрекната за пожара под Автомагистрала „ Струма ”
Протест на служащи от компанията, упрекната за пожара под Автомагистрала „ Струма ”
 Хиляда декара повърхност пламтя край Харманли
Хиляда декара повърхност пламтя край Харманли
 Протест против площадка за рискови битови боклуци край Атия
Протест против площадка за рискови битови боклуци край Атия
 Горещо през днешния ден, рискова заплаха от пожари
Горещо през днешния ден, рискова заплаха от пожари
 Кои са избягалите пандизчии, оповестена е паника
Кои са избягалите пандизчии, оповестена е паника

ил ли е занижен контролът в мястото за излежаване на присъди от отворен вид в Стара Загора, откъдето избягаха двама молдовски жители. Тази тематика разясняват Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията и някогашният шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев в предаването „ Здравей, България” по NOVA.

„ В тази обстановка има прекомерно доста съвпадения и

няма подозрение, че бягството е планувано .

Страхувам се обаче, че планирането е обвързвано с администрацията. Имам такива подозрения, само че и следствието ще покаже”, сподели Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.

Кои са избягалите пандизчии, оповестена е паника

Двама пандизчии избягаха, оповестени са за търсене

„ Затворното дело през последните години в Европа и по света се насочва към повече човечност. У нас имаме 12 пандиза и 24 общежития от открит или закрит вид. Трябва да си зададем въпроса дали законодателят малко не се разминава в желанието си да хуманизира всички тези дейности”, добави още Тихомир Стойчев.

„ Тази вълна от либерализационни стъпки, които в България се случват във връзка с пандизчиите не са съобразени с нашите специфики .

Ние не сме скандинавска страна и при нас обстановката е по-различна. Престъпността у нас е по-висока по отношение на междинната за Европейски Съюз. Затова тези ограничения с местата за изтърпяване на санкции от отворен вид, в това число и в класическите затвори са малко в повече”, добави Безлов.

„ След бягството на Владимир Пелов и неговият съкилийник имах опция да приказвам с доста хора, които работят в системата. Мнението е единомислещо – в пандиза може да се внесе и изнесе всичко. В случая от Стара Загора, пандизчиите са могли да избягат отвсякъде”, разяснява Стойчев.

Двамата специалисти разясниха и случая с откритите човешки остатъци в Негован .

„ В Негован имаме извънредно тежка обстановка. По случая ще се работи мъчно и не знаем какъв брой продължително”, уточни Тихомир Стойчев. „ При подобен тежък случай информацията се лимитира умишлено”, добави Тихомир Безлов.

Целия диалог чуйте във видеото горе.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: пандизчии бягство Стара Загора .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Скандал поради оперна прима, Банов изиска оставка <br>
Скандал поради оперна прима, Банов изиска оставка
 <br> Лондон: <strong> Овце вместо косачки </strong> в парковете <br>
Лондон: Овце вместо косачки в парковете
 <br> Жени, махнете това от чинията си <br>
Жени, махнете това от чинията си
 <br> Зодиите, които се притеглят <strong> съдбовно </strong> <br>
Зодиите, които се притеглят съдбовно
Последни  <p>Как са избягали пандизчиите в Стара Загора</p> Как са избягали пандизчиите в Стара Загора  <p>Запознайте се с новите трима тенори &ndash; <strong>Il Volo</strong></p> Запознайте се с новите трима тенори – Il Volo  <p><strong>Анджелина:</strong> Последните години не бяха лесни за мен</p> Анджелина: Последните години не бяха лесни за мен  Обновен троянски кон може да превземе компютъра изцяло Обновен троянски кон може да превземе компютъра изцяло  Таско Ерменков Ерменков: Италия праща отпадък в България, горят го в...  Лидерите от Г-7 покрай съглашение за помощ за Амазония Лидерите от Г-7 покрай съглашение за помощ за...  <p><strong>6 звездни двойки</strong>, които се разделиха поради наркотиците</p> 6 звездни двойки, които се разделиха поради опиатите  <p><span style= Есента идва: Време е за кино фестивали  След гибелта на британци - ревизират хотел за легионела След гибелта на британци - ревизират хотел за легионела  Кои са първите участници в предаването Кои са първите участници в предаването " Игри на волята "  <p>Той е българският <strong>господин за един ден&nbsp;</strong></p> Той е българският господин за един ден  <p>Протест на служащи от компанията, упрекната за пожара под Автомагистрала &bdquo;Струма&rdquo;</p> Протест на служащи от компанията, упрекната за пожара под...  Mercedes-Benz GLS Откриха „ гробище” с бракувани Mercedes-и  <p><strong>Горещо време </strong>в началото на седмицата, заплаха от пожари&nbsp;&nbsp;</p> Горещо време при започване на седмицата, заплаха от...  Борис Джонсън Борис Джонсън лобира за британец за шеф на...  Apple Тръмп: ИТ фирмите да търсят други възможности на Китай  <p>Пожарът край Харманли е овладян</p> Пожарът край Харманли е овладян  <p><strong>Днес празнуват</strong> всички, носещи красивите имена...</p> Днес честват всички, носещи красивите имена...  <p>Огненият пъкъл в Амазония заплашва човечеството</p> Огненият пъкъл в Амазония заплашва човечеството  <p>Жени, махнете това от чинията си</p> Жени, махнете това от чинията си Всичко от през днешния ден Виц на деня Американец към руснак: - Представям си по какъв начин обядвате: дървена маса, на масата бутилка водка, черен самун, сельодка, лук и пелмени. Под масата - картечница. На… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  21 години по-късно: Д-р Куин и Съли се събраха още веднъж (СНИМКА) : Д-р Куин и Съли се събраха още веднъж (СНИМКА)  Мъжът, изкъртил перките: Това е моята гражданска позиция Мъжът, изкъртил перките: Това е моята гражданска позиция  Как една чайна във Варна трансформира ориси  Защо да НЕ изливате макаронената вода в мивката  Домовете ни ще имат механически паспорт, ще коства сред 100 и 500 лева  След 12г. и две деца Скалата и Лаура Хашиян се ожениха Водещи вести  <p><strong>Горещо време </strong>в началото на седмицата, заплаха от пожари&nbsp;&nbsp;</p> Горещо време при започване на седмицата  Борис Джонсън The Guardian: Борис Джонсън лобира за Джордж Озбърн за шеф на МВФ  Обновен троянски кон може да превземе компютъра изцяло Обновен троянски кон може да превземе компютъра изцяло  <p><strong>Днес празнуват</strong> всички, носещи красивите имена...</p> Днес честват всички, носещи красивите имена...  <p><strong>6 звездни двойки</strong>, които се разделиха поради наркотиците</p> 6 звездни двойки, които се разделиха поради опиатите  <p>Той е българският <strong>господин за един ден&nbsp;</strong></p> Той е българският господин за един ден  <p><strong>Анджелина:</strong> Последните години не бяха лесни за мен</p> Анджелина: Последните години не бяха лесни за мен  <p><span style= Есента идва: Време е за кино фестивали  АИКБ поддържа комплекса от ограничения на Съвета за киберсигурност АИКБ поддържа комплекса от ограничения на Съвета за киберсигурност  <p>Запознайте се с новите трима тенори &ndash; <strong>Il Volo</strong></p> Запознайте се с новите трима тенори – Il Volo  Кои са първите участници в предаването Кои са първите участници в предаването " Игри на волята "  Mercedes-Benz GLS Откриха „ гробище ” с бракувани Mercedes-и  Apple Тръмп: ИТ фирмите да търсят други възможности на Китай  <p>Огненият пъкъл в Амазония заплашва човечеството</p> Огненият пъкъл в Амазония заплашва човечеството

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР