България има растящ фашизъм. Пълзящият фашизъм винаги започва с изгарянето

...
България има растящ фашизъм. Пълзящият фашизъм винаги започва с изгарянето
Коментари Харесай

Тео Ушев: В България има растящ фашизъм

България има възходящ фашизъм. Пълзящият фашизъм постоянно стартира с изгарянето на книги. Вижте в Русия. Фашизмът стартира с изгарянето на книги и със затварянето на театри. Същото се случва и в България - с театрите, публицистите са идващите. Това зяви в своето последно изявление за медии аниматорът Теодор Ушев.

Според него българското общество е разграничено единствено в обществените мрежи и новогодишното приветствие на президента.Разделението е изкуствено. Хората са естествени, обезпокоени от протичащото се, счита той.

Той разяснява и тролските офанзиви против кино лентата му " Фи 1.618 ": Не имах вяра, че експанзията в обществените мрежи е действителна. Хората са естествени. Но имаше платени тролски офанзиви, уточни той пред bTV.

Според него, в случай че човек си постави маска, тогава става дисциплиниран актьор, подготвен на всевъзможни взаимни отстъпки. " Аз би трябвало да избера дали да бъда носорог, на който изобщо не му пука или свободен ", разсъждава Ушев.

След всеки анонс за кино лентата са се изливали по 400-500 обидни коментара против Теодор Ушев или някои от актьорите, които са взели участие във кино лентата. Ушев призна, че няма проблем с това да бъде обиждан, само че изживява доста мъчително нападките против актьорите и други хора от екипа му.

Той разяснява и протичащото се в Народния спектакъл: Тук не става дума единствено за системата " разделяй и владей " посредством стартирането на един кокал, за който всички се бият. Всички във всички гилдии се ненавиждат.Това, което се случва в Народния спектакъл, е израз на всичко това - царува някаква гъста и непрогледна мъгла, както и непробиваем боязън от мощните на деня. От това да не ти спрат издръжката, счита Ушев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР