България Ер дава шанс да прекарате Коледата си различно -

...
България Ер дава шанс да прекарате Коледата си различно -
Коментари Харесай

България Ер намалява цените за Коледа с до 31%

" България Ер " дава късмет да прекарате Коледата си друго - с новата коледна промо акция на самолетни билети

В навечерието на коледните и новогодишни празници националният транспортьор " България Ер " започва нова промоционална акция, с която да даде опция на всеки да прекара една по-различна и вълнуваща Коледа в чужбина или да възнамерява странствуване до 31 март 2019 с близки и другари. Мотото на акцията е " Коледата е друга на всички места ", а отстъпките на еднопосочните самолетни билети стигат до 31%.

От 7-ми до 23-ти декември в това число промоции ще има по всички директни интернационалните полети на самолетната компания. Самолетните билети за и от Милано са на цени от 58 евро, а да стигнете от София до Франкфурт за Коледа с " България Ер " ще коства 65 евро. В рамките на промоционалната акция полетите до Берлин са на цени от 69 евро. А в случай че желаете да видите по какъв начин се чества Коледа в Мадрид - билетите от София до испанската столица стартират също от 69 евро.

Особено зрелищна е и Москва през зимата. С промоционалната акция двупосочните самолетни билети до съветската столица са на цена от 209 евро, като в цената е включен и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг. и безвъзмезден транспорт на ски/сноуборд екипировка. С огромен чекиран багаж са и билетите до красивия кипърски град Ларнака, където несъмнено Коледата може да бъде доста красива. Полетите от София до Ларнака са на цени от 63 евро.

И като приказваме за незабравима Коледа, няма по какъв начин да оставим встрани Виена, където улиците към този момент са обсипани с коледни базари и по тях се носи мирис на греяно вино с канела и мед и коледни сладкиши. Самолетните билети от София до Виена костват 79 евро.

Една от най-интересните страни, в които може да посрещнете коледния ден, е Израел. Промоционалните цени на еднопосочните полети на " България Ер " стартират от 85 евро, а двупосочните от 150 евро.

Освен за преживяване на незабравима Коледа, промоционалните билети могат да бъдат и превъзходен подарък за най-близките хора. При резервация или закупуване на билет от акцията той може да бъде употребен за пътешестване до 31 март 2019 година.

В цената на всички самолетни билети се включва и безвъзмезден ръчен багаж до 10 кг и персонален багаж: дамска чанта или преносим компютър. Комфортът на борда на самолета се добавя и от безвъзмезден чек ин и кетъринг, който включва топъл сандвич, десерт и богато многообразие от топли и студени питиета по време на полета.

За повече информация или резервация на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на +359 2 402 04 00 или на [email protected], както и към офисите ни и турагентите в страната.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР